Συγχαρητήρια μηνύματα έστειλαν ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός στη διοίκηση της ομάδας ΓΣ Δωδεκάνησος για τη νίκη της ομάδας ΓΣ Δωδεκάνησος.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

Με αφορμή την μεγάλη νίκη της ομάδας Γ.Σ. Δωδεκάνησος που κέρδισε εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και κατετάγη πρώτη σε όλη την Ελλάδα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα Γ.Σ. Δωδεκάνησος, μπάσκετ με αμαξίδιο που κέρδισε εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και κατετάγη πρώτη σε όλη την Ελλάδα

Συγχαίρω τους παίκτες, τον προπονητή, τον πρόεδρο Κάλλιστο Διακογεωργίου και την διοίκηση της ομάδας που με μεθοδικότητα, κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη θέση, σε πανελλήνιο επίπεδο.

Εύχομαι πάντα επιτυχίες και είμαστε σταθερά στο πλευρό σας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο φάιναλ φορ».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός

 Στο συγχαρητήριο μήνυμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός για την επιτυχία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος αναφέρει τα ακόλουθα:

 Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες και στον προπονητή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες, καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν αγωνίστηκαν με δύναμη, με ψυχή και με προσήλωση στον στόχο, καταφέρνοντας να τερματίσουν πρώτοι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Είμαι βέβαιος ότι οι κόποι των παικτών θα ανταμειφθούν και στο φάιναλ φορ που θα ακολουθήσει.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!