Συγχαρητήρια επιστολή στην πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών κα. Πολύμνια Γαλανού καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έστειλε ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

«Είμαστε βέβαιοι ότι η θητεία σας θα χαρακτηριστεί από την άοκνη προσπάθεια υποστήριξης του έργου των συναδέλφων σας, ταυτόχρονα με τον αγώνα για τη συνεχή βελτίωση των ήδη ποιοτικών προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών στο Νοσοκομείο μας», αναφέρει μεταξύ άλλων  ο δήμαρχος.

Στην επιστολή αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

Aξιότιμη κα. Γαλανού

Συγχαίρουμε εσάς και τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου Ρόδου για την εκλογή σας.

Η Ένωσή σας, η οποία υπηρετεί και προστατεύει τα δικαιώματα των μελών της, αποτελεί μια Ένωση επιστημόνων υψηλής εξειδίκευσης, που προσφέρει κάτω από δύσκολες συνθήκες, έχοντας την ευθύνη της υγείας των κατοίκων και επισκεπτών τόσο της Ρόδου όσο και των άλλων νησιών .

Είμαστε βέβαιοι ότι η θητεία σας θα χαρακτηριστεί από την άοκνη προσπάθεια υποστήριξης του έργου των συναδέλφων σας, ταυτόχρονα με τον αγώνα για τη συνεχή βελτίωση των ήδη ποιοτικών προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών στο Νοσοκομείο μας.

Γνωρίζουμε ότι πάγια θέση της Ένωσής σας είναι η περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του ΓΝΡ μέσω της ανανέωσης του εξοπλισμού και της στελέχωση τόσο της Ιατρικής όσο και της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου με προσωπικό προκειμένου η αναγκαία εικοσιτετράωρη αδιάκοπη λειτουργία του να διενεργείται σε ένα ασφαλές και ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον.

Στις προσπάθειές σας θα μας βρείτε αρωγούς. Σας ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική θητεία.