Συγχαρητήρια  επιστολή έστειλε στο Φιλανθρωπικό  Σύλλογο Παραδεισίου Ρόδου  Αγία Μαρίνα ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας  για το για το βραβείο «ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ» από το  Ανώτατο Πνευματικό Ίδρυμα της χώρας την Ακαδημία Αθηνών.

Στην επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:

Με την εν  λόγω επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου  στη Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παραδεισίου Ρόδου Αγία Μαρίνα  για το βραβείο «ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ» από το  Ανώτατο Πνευματικό Ίδρυμα της χώρας την Ακαδημία Αθηνών.

Χαίρομαι που ο Σύλλογος αυτός δικαιώνεται για το τεράστιο έργο που επιτελεί διαθέτοντας τόνους νοσοκομειακού εξοπλισμού στα ακριτικά νοσοκομεία της χώρας με προτεραιότητα φυσικά τη Ρόδο και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου.

Στο Δήμο Λέρου έχουμε δεχθεί για το νοσοκομείο-γηροκομείο και τις λοιπές δημόσιες δομές του νησιού μας δυο μεγάλα κοντέινερ πλέον των 25 τόνων νοσοκομειακού και ιατροτεχνολογικού και αναλώσιμου υλικού και είμαστε η Λέρο ς και η Κάλυμνος όπως λέει η πρόεδρος του Συλλόγου Αγία Μαρίνα κυρία  Αναστασία Σταυριανού Γεωργιάδη στις άμεσες προτεραιότητες του Συλλόγου γιατί όπως αναφέρει είμαστε τα δυο νησιά το δεύτερο σπίτι της.

Ελπίζω να ανταποκριθούν στην πρόσκληση μας προς την πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. να επισκεφθούν τη  Λέρο και να τους αποδώσουμε τις δέουσες τιμές.

Το βραβείο  των «ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ» της Ακαδημίας Αθηνών για τα έργο ευπορίας του  Συλλόγου Αγία Μαρίνα ήρθε να δικαιώσει το μεγάλο αγώνα που δίνει καθημερινά αυτός ο σύλλογος για τον ΑΝΘΡΩΠΟ με κινητρο την αγάπη και το σεβασμό στον ΑΝΘΡΩΠΟ

 415 total views,  2 views today