Η  Νομαρχιακή Επιτροπή νοτίου συγκροτήματος Δωδεκανήσου, του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του Βασίλη Σταυριανού.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

\Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, αυτό το Σαββατοκύριακο, ο σύντροφος Βασίλης Σταυριανός, πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νομού Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, ιστορικό στέλεχος της παράταξης μας αλλά και της τοπικής πολιτικής σκηνής γενικότερα.

Την τρέχουσα περίοδο ήταν και πάλι στην πρώτη γραμμή, ως πρόεδρος της Κοινότητας Παραδεισίου, έχοντας όμως ήδη, διανύσει «χιλιόμετρα» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως δημοτικός σύμβουλος και βεβαίως ως πετυχημένος Κοινοτάρχης Παραδεισίου, προσφέροντας στον τόπο του σημαντικό έργο. Πολυπράγμων και πάντα στρατιώτης της τοπικής κοινωνίας, είχε διατελέσει και Πρόεδρος της ΑΝ.ΔΩ. και της Κ.Α.Ι.Ρ.

Σύσσωμη η Νομαρχιακή Επιτροπή νοτίου συγκροτήματος Δωδεκανήσου, εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του «δικού της» ανθρώπου, του συντρόφου Βασίλη, του γραμματέα μας.

Στην οικογένεια του, στη σύζυγο του Έφη και στις κόρες του Βιβή και στη Δήμητρα (αγωνίστρια επίσης επί πολλά χρόνια, ως γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου), εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 248 total views,  4 views today