Συνάντηση Θ. Σωτρίλλη με τον Γερμανό Πρέσβη

467

Με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θωμά Σωτρίλλη, συναντήθηκε στα γραφεία της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, κ. Γενς Πλότνερ, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Ρόδο.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που αφορούν αφενός τους Γερμανούς οι οποίοι επισκέπτονται την Ρόδο για Τουρισμό ενώ υπάρχουν αρκετοί Γερμανοί υπήκοοι οι οποίοι διαμένουν στο νησί μόνιμα και επέλεξαν την Ρόδο, σαν το νέο τους σπίτι για διάφορους λόγους όπως η πλούσια ιστορία του νησιού, οι ομορφιές του, οι άνθρωποι αλλά και η φιλοξενία.

«Η συνάντηση μας με τον Γερμανό Πρέσβη επικεντρώθηκε σε πολιτικά ζητήματα, σε θέματα Τουρισμού καθώς και στις διμερείς σχέσεις της Ρόδου με την Γερμανία. Όσον αφορά τις προοπτικές ανάμεσα στις δύο πλευρές, μπορώ να σας πω ότι υπάρχει μια πολύ ισχυρή βάση σε ό,τι αφορά τον Τουρισμό αλλά πρέπει να δουλέψουμε από κοινού ώστε να εξετάσουμε τις εναλλακτικές μορφές ώστε να έχουμε Τουρισμό όλο τον χρόνο, και βεβαίως, πώς μπορούμε να τον προωθήσουμε» δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης, ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Σωτρίλλης.