Συνάντηση με τον Βουλευτή κ. Ηλία Καματερό είχε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιάννης Πάππου και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κύριοι Παπασταματίου και Ασπράκης, Α’ Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Επόπτης αντίστοιχα.

Τον κ. Καματερό συνόδευε ο κ. Αποστολίδης, συντονιστής της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν το σχέδιο νόμου για τα υδατοδρόμια, το οποίο έχει κατατεθεί στη Βουλή και του οποίου εισηγητής είναι ο βουλευτής Δωδεκανήσου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γιάννης Πάππου υπογράμμισε την ανάγκη ανάληψης ενεργειών και πρωτοβουλιών με σκοπό τη διαφοροποίηση συγκεκριμένων σημείων του νομοσχεδίου για την απλούστευση και τη συντόμευση των διαδικασιών.

Τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου συζήτησαν με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, θέματα όπως η πραγματική εικόνα της οικονομίας, η ρύθμιση των 100 δόσεων, το φορολογικό νομοσχέδιο, οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις, ενώ δεν παράλειψαν να αναφερθούν στην ανάγκη επιστροφής του καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά μας, υπενθυμίζοντας τις φορολογικές παρεμβάσεις που κατέθεσε εγγράφως ο φορέας προς την Κυβέρνηση στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου τον περασμένο Απρίλιο.

Από την πλευρά του ο κ. Καματερός δεσμεύθηκε να προωθήσει τις θέσεις του ΕΒΕΔ προς συζήτηση.

 512 total views,  2 views today