Ανανέωση:

Στο  στίβο των περιφερειακών εκλογών αυτή τη φορά όχι ως υποψήφιος  σύμβουλος αλλά ως επικεφαλής παράταξης  θα κατέλθει ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ.  Χαράλαμπος Κόκκινος.

Η σχετική ανακοίνωση για την κάθοδο στις περιφερειακές  εκλογές θα γίνει αν όχι την προσεχή  Δευτέρα αλλά την Τρίτη  από τον ίδιο τον κ. Κόκκινο που έχει ετοιμάσει τα πάντα σε ότι αφορά το συνδυασμό του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του skyrodos.gr o κ. Κόκκινος έχει προχωρήσει πολύ σε ότι αφορά τη συγκρότηση του συνδυασμού του αφού σχεδόν έχει εξασφαλιστεί και ο απαραίτητος αριθμός των συμβούλων.

Όσο για το πρόγραμμα και αυτό έχει ετοιμαστεί. Άλλωστε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης δεν έχει σταματήσει λεπτό να αφουγκράζεται και να καταγράφει τα προβλήματα σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.

Η παράταξη όπως λέγεται από το περιβάλλον του κ. Κόκκινου είναι ανεξάρτητη . Θα απαρτίζεται από ανθρώπους που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους αλλά κυρίως από τον χώρο της κεντροδεξιάς.

Χαρακτηριστικό είναι πως είναι  θέμα χρόνου  εκτός από την ανακοίνωση της …ύπαρξης του συνδυασμού να δημοσιοποιηθούν  και τα ονόματα των υποψηφίων.

Η εξέλιξη αυτή όμως θα συμβάλει στο να ανακατευτεί ξανά η τράπουλα  και να διαμορφωθεί ένα τοπίο που δεν θα είναι ομαλό  για τη σημερινή περιφερειακή αρχή.

Όπως είναι φανερό πλέον στις εκλογές του Μαΐου η παράταξη του κ. Χατζημαρκου δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο τη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και τη Λαϊκή Συσπείρωση αλλά και την «Ελληνική Αυγή»  και τον συνδυασμό του κ. Κόκκινου.

Η ύπαρξη τόσων συνδυασμών με δυναμική θέσεις και προγράμματα βέβαιο είναι πως οι περιφερειακές εκλογές δεν θα είναι περίπατος.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Αυγή» κ. Νικόλαος Αττιτής μιλώντας στον Sky δήλωσε πως στο συνδιασμό θα ενταχθούν άνθρωποι που ασπάζονται τις αρχές και την ιδεολογία του κόμματος ΧΑ.

Σε ερώτηση σχετικά με την τακτική που θα ακολουθηθεί στην περίπτωση που γίνει δεύτερος γύρος ο κ. Αττιτής δήλωσε ότι η απόφαση θα ληφθεί από το κόμμα όταν πρέπει δηλαδή στον κατάλληλο χρόνο.

 126 total views,  2 views today