Απίστευτο, εν μέσω τέτοιας κρίσης και τέτοιας λαίλαπας, να υπάρχει η διάθεση για απαντήσεις, για φτηνές αντιπαραθέσεις και …κόντρες: Τόσο η μια όσο και η άλλη πλευρά του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πρέπει να αντιληφθούν πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για φτηνοδουλειές και φτηνά πολιτικά …μεροκάματα!

Μετά από ανακοίνωση της Συμμαχίας, τον …λόγο πήρε ο Χρήστος Ευστρατίου! Ούτε ο κορονοϊός – και τους μεν και τους δε – δεν τους σταματά…

Η απάντηση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστου Ευστρατίου, σε δελτίο Τύπου της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου σχετικά με τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής:

«Σε μια ακατανόητη προσπάθεια απόκτησης φτηνής δημοσιότητας εν μέσω κρίσης, η Περιφερειακή παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ εξέδωσε σήμερα Δελτίο Τύπου με το οποίο το μόνο που βρήκε να πει για μια συνεδρίαση, καθόλα νόμιμη και απόλυτα σύμφωνη με τις υποδείξεις των αρμόδιων φορέων, στην οποία πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για την στήριξη των δομών υγείας μέσω της αγοράς εξοπλισμού για τα Νοσοκομεία μας, ήταν ότι αυτή δεν έγινε με Skype. Γιατί, με τηλεδιάσκεψη, έγινε !

Κύριοι της Συμμαχίας, οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες για να χάνουμε χρόνο απαντώντας σας, αλλά ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται να παρουσιάζετε την εμμονή σας στην δημιουργία προβλημάτων και εντυπώσεων ως πολιτική παρέμβαση.

Πρώτον : Καθολική απαγόρευση μετακινήσεων δεν υπάρχει, και βέβαια ο όποιος περιορισμός υπάρχει αναφέρεται σε άσκοπες μετακινήσεις και δεν αφορά τις Περιφερειακές αρχές της χώρας που ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ από τον νόμο να λειτουργούν για να αντιμετωπίσουν τα τόσα και μεγάλα ζητήματα της περιόδου.

Δεύτερον : Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζετε την λειτουργία της Περιφερειακής αρχής ως παραβίαση της ατομικής ευθύνης ενός εκάστου, αφού όπως προείπαμε η δική μας ατομική και συλλογική ευθύνη είναι η συνεχής και αδιάλειπτη λειτουργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Σχεδόν 20 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία

Τρίτον : Οι αλλεπάλληλες οχλήσεις, στις οποίες αναφέρεστε, αποδεικνύει ότι δεν σέβεστε τον φόρτο των υπηρεσιών και συνεχίζετε να βομβαρδίζετε με αιτήματα, που παρ´όλα αυτά απαντήθηκαν.

Ευτυχώς, ένα μέλος της παράταξής σας, συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης, κανονικά στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και απέδειξε ότι δεν έχουν όλοι έλλειψη αντίληψης της κρισιμότητας των καταστάσεων που βιώνουμε».

 1,047 total views,  2 views today