Ανανέωση:

Στην συγκρότηση συντονιστικού οργάνου που θα έχει την ευθύνη των τομέων καθαριότητας και καθημερινότητας στην Κρεμαστή προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σπανός.

Η απόφαση για τη συγκρότηση του συντονιστικού επιχειρησιακού οργάνου ελήφθη, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην Κρεμαστή. Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος υπηρεσιακοί παράγοντες και όχι μόνο.

Στην σύσκεψη έγινε συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και καταγράφηκαν οι ελλείψεις.

Κρίθηκε απαραίτητο μετά την αποτύπωση της κατάστασης που δεν ικανοποίησε τοιν αντιδήμαρχο, να συγκροτηθεί επιχειρησιακό συντονιστικό όργανο που θα είναι διαρκώς σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα ανακύπτουν.

Στο όργανο αυτό θα μετέχουν υπηρεσιακοί παράγοντες, που έχουν τη ευθύνη για τους τομείς καθαριότητας και καθημερινότητας.

Να σημειωθεί πως ανάλογη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην δημοτική ενότητα Αφάντου για την οποία έχει την ευθύνη ο αντιδήμαρχος. Και εκεί καταγράφηκαν αρκετά προβλήματα και κρίθηκε απαραίτητο, να γίνουν προσλήψεις προσωπικού και να συμπληρωθούν τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός.

 78 total views,  2 views today