Μπορεί να θυμίζει Ανάσταση, όμως στη Σύμη τα βεγγαλικά εκτοξεύθηκαν χθες το βράδυ. Όχι για την Ανάσταση του Θεανθρώπου αλλά για το άνοιγμα της εστίασης.

Οι επαγγελματίες του νησιού σε συνεργασία με τον Δήμο γιόρτασαν όπως είπαν στο iefimerida.gr την δική τους Ανάσταση. Μετά από μία παρατεταμένη περίοδο απραξίας, όπως λένε ήρθε η ώρα να κερδίσουν το στοίχημα του τουρισμού. Η χθεσινή μέρα ήταν εορταστική για τους επιχειρηματίες της Σύμης οι οποίοι προσδοκούν η φετινή χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από την περσινή.

Όπως δήλωσε στο iefimerida.gr ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Παπακαλοδούκας η Σύμη μπαίνει σε τουριστικούς ρυθμούς. «Περιμέναμε πολλούς μήνες το άνοιγμα της εστίασης, χθες για τους επιχειρηματίες της Σύμης ήρθε η Ανάσταση. Ευελπιστούμε και με το άνοιγμα του τουρισμού το νησί να πάρει τα πάνω του και να υποδεχθεί και φέτος χιλιάδες τουρίστες. Τηρούμε όλα τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να καταφέρουμε να παραμείνουμε καθόλη την τουριστική περίοδο ανοιχτοί και να ενισχύσουμε και εμείς με τη σειρά μας τη βαριά βιομηχανία της χώρας που είναι τουρισμός».

Δείτε το βίντεο από τα βεγγαλικά που εκτοξεύθηκαν στη Σύμη:

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο ο ουρανός του ακριτικού νησιού για αρκετά λεπτά φωτίστηκε από τα βεγγαλικά, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

 496 total views,  4 views today