Ανανέωση:

Κοριτσάκια ήταν πρώτα μωρά που γεννήθηκαν στη Ρόδο με την έλευση του νέου έτους.Πιο συγκεκριμένα, μόλις ανέτειλε το 2019 στις 04:20 τα ξημερώματα γεννήθηκε το πρώτο κοριτσάκι.

Είναι βάρους τριων κιλών και οκτακοσίων γραμμαρίων και μαζί με τη γυναίκα που θέλησε πολύ να το φέρει στη ζωή χαίρουν άκρας υγείας.

Στην κλινική Euromedica το πρώτο μωράκι κοριτσάκι και αυτό γεννήθηκε με καισαρική τομή σήμερα στις 10:43 το πρωί. Είναι βάρους δυο κιλών και 905 γραμμαρίων. Έκανε πολύ ευτυχισμένους τους γονείς του καθώς είναι το πρώτο παιδί, του κ. Σάββα Γκέκα κα της κας.Σέλλα Αντμπιόλα.

Τα πρώτα συμβάντα

Σε ότι αφορά την ΕΛΑΣ όπως δηλώθηκε στο skyrodos.gr από το αρχηγείο το πρώτο συμβάν στην Ρόδο σημειώθηκε σήμερα στη 01:10. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε γιατί ήχησε συναγερμός σε σούπερ μάρκετ στην πόλη. Διαπιστώθηκε πάντως ότι δεν υπήρχε πρόβλημα.

Στην Κω το πρώτο περιστατικό είχε να κάνει με διατάραξη ησυχίας σε κατοικία. Όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο συμβάν τα πάντα ήταν ήρεμα.

Η Πυροσβεστική

Η πρώτη κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε στις 01:00 τα ξημερώματα για πτώση δέντρου στην οδό Σωτήρος. Στις 03:00 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική κλήθηκε ξανά για απεγκλωβισμό από ασανσέρ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Η Πυροσβεστική επενέβη σήμερα και για την απομάκρυνση κολόνας της ΔΕΗ από το οδόστρωμα στην οδό Μεγ Κωνσταντίνου. Από την πτώση δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες.

Της Ολυμπιακής η πρώτη προσγείωση και η πρώτη απογείωση

Στο αεροδρόμιο Ρόδου το πρώτο αεροσκάφος που προσγειώθηκε ήταν της ΟΑ στις 11:18 σήμερα. Πιο συγκεκριμένα όπως δηλώθηκε απο τη Fraport επρόκειτο για την πτήση 204 που ήρθε από Αθήνα με 83 επιβάτες.

Το πρώτο αεροσκάφος ήταν της ΟΑ και απογειώθηκε στις 06:40 το πρωί. Με την πτήση 201 ταξίδεψαν στην Αθήνα 129 επιβάτες.

Από την Τουρκία  στο λιμάνι μας

Στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου όπως δηλώθηκε απο το Β Λιμενικό αναμένονταν σήμερα πλοιάριο από τη γειτονική Τουρκία. Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το δρομολόγιο δεν εκτελέστηκε. Για το εμπορικό λιμάνι δεν υπήρξε κατάπλους. Ποδαρικό αναμένεται να κάνει αύριο στις 07:05 το πρωί πλοίο της Blue Star Ferries.

 8 total views,  2 views today