Την απομάκρυνση της αντιδημάρχου κ. Τσαμπίκας Κιαχαγιά Μαγιόγλου ζητά με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλυθιών κ. Παναγιώτης Αντωνάς με επιστολή που έστειλε στο δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρονται τα ακόλουθα:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε   

Είμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε την απομάκρυνση της κ. ΚΙΑΧΑΓΙΑ ΜΑΓΙΟΓΛΟΥ Τσαμπίκας  από την θέση της αντιδημάρχου  Επιχειρησιακής Λειτουργίας & Καθημερινότητας του Πολίτη, διότι η ανεπάρκειά της, θέτει πια σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.  

Η αδυναμία της να διοικήσει, το γεγονός ότι δείχνει να μην έχει συναίσθηση και η μη ανάληψη της ευθύνης από πλευράς της, για την αντιμετώπιση των ακραίων καταστάσεων που παρουσιάζει εδώ και πολύ καιρό το νησί από άκρη ως άκρη και ιδιαίτερα στην Ενότητα Καλλιθέας στην πιο τουριστική περιοχή της Ρόδου, την καθιστούν ανάξια να καταλαμβάνει μια τέτοια θέση. 

Επιπλέον η συγκεκριμένη αντιδήμαρχος στα δύο χρόνια ανάληψης των καθηκόντων της, με διάφορες αφορμές επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά και δημιούργησε εντάσεις προς όλους τους αιρετούς, όλων των βαθμίδων, προς το προσωπικό του δήμου, αλλά και σε πολίτες καθιστώντας αδύνατη, τη συνεργασία μαζί της.

Πριν σας αποστείλουμε τη συγκεκριμένη επιστολή, με την οποία σας διαβεβαιώνουμε συμφωνεί το σύνολο των αιρετών,  ο καθένας εκ των οποίων έχει αντιμετωπίσει σκηνές απείρου κάλλους μαζί της, καθώς και φραστικές… περιπέτειες, της δώσαμε πολλές ευκαιρίες να διορθωθεί και τις προτείναμε λύσεις. Η άφαντη αντιδήμαρχος, αγρόν ηγόρασε.

Τα προβλήματα είναι σοβαρά και χρειάζονται σοβαροί άνθρωποι.

Αναμένουμε κύριε Δήμαρχε, τις ενέργειές σας.

 

 

Ο Πρόεδρος  της Κοινότητας                 Ο Πρόεδρος της Κοινότητας 

              Καλυθιών                                              Κοσκινού

   

      Παναγιώτης Αντωνάς                            Αναστάσιος Ψυλλάκης

 

 

Κοινοποίηση  :

– ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

– ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

– ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

– ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

 

 1,336 total views,  6 views today