Χθες το απόγευμα, όπως αποκάλυψε ο sky, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Χάλκης Άγγελο Φραγκάκη στην Αλιμιά, όπου κι άναψε ένα κεράκι στο εκκλησάκι του Αι Γιώργη.

Ο κ. Μητσοτάκης μετά από δική μου πρόταση, δέχθηκε την πρόσκληση και επισκεφθήκαμε το νησί, το οποίο είναι κρίμα να ερημώνει. Μάλιστα ο ίδιος εντυπωσιάστηκε μπροστά στη φυσική ομορφιά του λιμανιού και τα μαγευτικά τιρκουάζ νερά της θάλασσας, χωρίς ωστόσο να κολυμπήσει. Το συγκεκριμένο μάλιστα φυσικό λιμάνι είναι ένα ιδανικό σημείο, με τα κατάλληλα βάθη για τα υποβρύχια, όπως αποκάλυψε ο κ. Φραγκάκης.

Ο κ. Φραγκάκης είπε μιλώντας στον sky ότι αποτελεί τιμή για το νησί, αλλά και την οικογένεια Κρεμαστινού η παρουσία του πρωθυπουργού στη Χάλκη.

Έκανε λόγο για έναν πολιτικό συνεπή, τεχνοκράτη κι ευφυή που σε μεγάλο βαθμό υλοποιεί τις δεσμεύσεις του, ενώ αναφερόμενος στις άριστες σχέσεις που διατηρούσε ο εκλιπών επιστήμονας, κορυφαίος Καθηγητής Καρδιολογίας και πολιτικός με τον Πρωθυπουργό, αλλά και όλη την οικογένεια Μητσοτάκη, υποστήριξε πως αν δεν είχε φύγει από τη ζωή ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ενδεχομένως και να υπήρχε σήμερα κάποια συνεργασία του με την Κυβέρνηση…

“Είχαν άριστη προσωπική σχέση ο αείμνηστος Δ. Κρεμαστινός με τον Πρωθυπουργό. Όπως και με όλη την οικογένεια Μητσοτάκη. Ήρθε κι εκείνος να τιμήσει έναν καλό του φίλο”, είπε καταλήγοντας ο κ. Φραγκάκης.

 1,776 total views,  4 views today