Θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Μεσαιωνικής Πόλης, θα συζητηθούν σε συνάντηση που θα έχουν την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου, οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εντός του μνημείου με τον αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Δράκο.

«Ζητάμε λύσεις στα προβλήματα της περιοχής. Στόχος μας είναι η προσέλκυση τουριστών υψηλού επιπέδου στη Ρόδο. Αυτό όμως απαιτεί προσπάθεια από όλους μας», δήλωσε στον Sky, ο πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης κ. Β Δοντάς.

Όσο για την κίνηση στην περιοχή όπως τόνισε ο κ. Δοντάς είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα.
« Κίνηση υπάρχει στη Μεσαιωνική Πόλη αλλά οι αγορές που κάνουν οι επισκέπτες μας είναι περιορισμένες. Τα χρήματα που δαπανούν κυμαίνονται από 5 έως 100 ευρώ το περισσότερο», είπε ο κ. Δοντάς.

Mε αφορμή την χαμηλή αγοραστική δύναμη των τουριστών αρκετά καταστήματα που λειτουργούσαν σε κεντρικές οδούς όπως η Σωκράτους, έχουν βάλει λουκέτο

« Οι επιχειρήσεις που έχουν περισσότερη κίνηση είναι αυτές που πωλούν σουβενίρ. Πρόβλημα ιδιαίτερο δεν έχουν και τα καταστήματα εστίασης», είπε ο κ. Δοντάς.
Οι επιχειρηματίες ζητούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα όπως η άγρα πελατών η επαιτεία που απαιτούν τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

Συζήτηση για τα όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν τη Μεσαιωνική Πόλη θα συζητηθούν στη γενική συνέλευση του Σωματείου Καταστηματαρχών της περιοχής που θα πραγματοποιηθεί μέχρι το Δεκέμβριο.

 158 total views,  2 views today