Ελαφρώς στα κάγκελα βγήκαν σήμερα οι Καλύμνιοι με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλυμνίων που αποφάσισε αντάρτικο για τα σχολεία με καλό σκοπό!

Σε συνεδρίαση αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου, να ζητηθεί η αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων του νησιού για μια ακόμη εβδομάδα, παρά την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας που γενικευμένα έχει αποφασίσει να ανοίξουν την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Στην σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να επικυρωθεί η απόφαση που είχαν λάβει χτες σε σύσκεψη οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, για να εξεταστεί η περίπτωση μετάθεσης του ανοίγματος των σχολείων “κατ’ εξαίρεση”.

Ετσι λόγω των ειδικών συνθηκών κρίθηκε σκόπιμο να ζητηθεί η παράταση της αναστολής λειτουργίας των σχολείων στην Κάλυμνο για μια ακόμα εβδομάδα.

Σημειώνεται πως στη σημερινή συνεδρίαση μειοψήφισαν δύο σύμβουλοι της παράταξης Μαστροκούκου ενώ δόθηκε εξουσιοδότηση για τις επαφές και συζητήσεις με το Υπουργείο Παιδείας στον δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη.

 2,111 total views,  2 views today