Σε εκλογική ετοιμότητα όχι μόνο για τις εθνικές αλλά και για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής.

Στόχος η στήριξη επιτυχημένων υποψηφιοτήτων νυν περιφερειαρχών αλλά και η προώθηση νέων δυναμικών υποψηφιοτήτων στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση όπου το ΠΑΣΟΚ έχει παραδοσιακά δυνάμεις . Για το Αιγαίο έχει καταλήξει το Κίνημα Αλλαγής στις υποψηφιότητες των Σταμάτη Μαλέλη και Μανώλη Γλυνού. Μάλιστα διαβάστε πώς προωθούνται οι στηρίξεις στα σχετικά δημοσιεύματα:

Νότιο Αιγαίο

Το ΚΙΝΑΛ θα προωθήσει την υποψηφιότητα του Μανώλη Γλυνού, γιατρού στο επάγγελμα καταγόμενου από την Ρόδο ο οποίος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί σειρά ετών.

Βόρειο Αιγαίο

Επίσης ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο Γλυνός στις Κυκλάδες

Σημειώνεται πως ο Μανώλης Γλυνός επισκέπτεται αυτές τις μέρες τις Κυκλάδες και έχει επαφές με πολίτες, εκπροσώπους επαγγελματιών και δημάρχους.

Αυτό που ιδιαίτερα τονίζεται είναι πως την υποψηφιότητα του δεν πρόκειται να “χαρίσει” σε κομματικούς μηχανισμούς, παρά τις προσπάθειες ορισμένων που θέλησαν να τον …καπελώσουν, για να βρεθούν εκ νέου στα πράγματα, όπως μερικά χρόνια πριν.

Σημειώνεται πως προ ημερών, καταλυτική ήταν η παρέμβαση του ίδιου όταν δημοσιεύματα έφεραν συνεργάτες του  να …εποφθαλμιούν αλλά και να …δηλώνουν τους οργανωτικούς ρόλους τους!

Ο ίδιος σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις μιλά για υποψηφιότητα πάνω από σχηματισμούς και χρώματα, ενώ αυτή η σημερινή εμφάνιση του ονόματος του στις λίστες του ΚΙΝΑΛ μόνο θετική δεν πρέπει να θεωρείται για τον ίδιο!