Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στο κινηματοθέατρο Λακκίου, ο Παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, κ. Παναγιώτης Κελεσίδης παρουσίασε το βιβλίου του με τίτλο “Το λιοντάρι του Θρύλου”.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεμέλαρος Γιάννης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γρεκός Άκης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μπίλλης Νεκτάριος, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Δήμαρχος Λέρου, βράβευσε τον κ. Κελεσίδη για την ύψιστη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως είπε ο κ. Κόλιας στον χαιρετισμό του, ο Παναγιώτης Κελεσίδης έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και ως βασικό μέλος της Εθνικής Ελλάδος, με εξαίρετα αποτελέσματα, ενώ στο παρελθόν υπήρξε και προπονητής της τοπικής ομάδας ΑΕΛ.

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας μίλησε στους παρευρισκόμενους τόσο για προσωπικές στιγμές της ζωής του, όσο και για τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, ενώ συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά στους γονείς του, κατά τα πρώτα βήματά του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ο τραυματισμός του που σήμανε και το τέλος της σπουδαίας καριέρας του.

Ευχόμαστε στον κ. Κελεσίδη, καλή επιτυχία στο σπουδαίο αυτοβιογραφικό βιβλίο του.

 222 total views,  2 views today