Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Διακογεωργίου για τις γιορτές

190

«Εύχομαι η έλευση του νέου χρόνου να δώσει υγεία και πλεόνασμα αγάπης σε κάθε σπίτι. Αυτές τις γιορτινές ημέρες ας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο και από όποια θέση μπορεί ο καθένας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με  σοβαρά προβλήματα».

Αυτό υπογραμμίζει μεταξύ άλλων στο γραπτό μήνυμα του για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων κ Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Αναλυτικά ο κ. Διακογεωργίου αναφέρει στο μήνυμα του τα ακόλουθα:

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Η χρονιά που τελειώνει ήταν μια δύσκολη χρονιάγια όλο τον πλανήτη. Βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις πανδημίας , χρειάστηκε να αλλάξουμε τον  τρόπο ζωής μας προκειμένου να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προσπαθήσαμε με τον καλύτερο τρόπο και την μεγαλύτερη προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες  ικανοποιώντας τις  αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας. Ο Περιφερειάρχης και όλα τα μέλη της Περιφερειακής Αρχής εργαζόμαστε καθημερινά με γνώμονα αυτό το ζητούμενο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια που υπερέβαλαν εαυτούς αυτή τη χρονιά. Όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά επιδείξαμε σεβασμό, αντοχή και προσαρμοστικότητα στις νέες συνθήκες. Η πανδημία μπορεί να άλλαξε ορισμένα από τα σχέδια μας, ωστόσο μας δίδαξε σημαντικές αξίες της αισιοδοξίας της αλληλεγγύης, της αυτοπειθαρχίας. Μας έδωσε δύναμη και ώθηση να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Εύχομαι η έλευση του νέου χρόνου να δώσει υγεία και πλεόνασμα αγάπης σε κάθε σπίτι. Αυτές τις γιορτινές ημέρες ας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο και από όποια θέση μπορεί ο καθένας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με  σοβαρά προβλήματα.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Με εκτίμηση

Κάλλιστος Διακογεωργίου