Όχι μια αλλά δύο φορές προσέβαλε η Περιφερειακή Αρχή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ 25 κ. Θανάση Μπαράκα στην Κάλυμνο η περιφερειακή αρχή παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας  γιατί δεν μπορεί την  …κριτική.

Το πρώτο συμβάν έγινε στο γεύμα που παρέθεσε το Επαρχείο της Καλύμνου προς τιμή της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου όταν ο περιφερειάρχης αρνήθηκε  να βγει μια φωτογραφία με παριστάμενο στο τραπέζι όπου κάθονταν οι εκπρόσωποι των κομμάτων μεταξύ των οποίων και ο κ. Θανάσης Μπαράκας.

Η περιφερειακή αρχή θέλησε παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας να προσβάλει και τον Sky κάνοντας αναφορά στο όνομα του ιδιοκτήτη του!

«Εκεί που ο περιφερειάρχης γυρνούσε τα τραπέζια και μιλούσε με τους προσκεκλημένους του ζητήθηκε φωτογραφία με το τραπέζι μας το αρνήθηκε . Δεν μπορώ να βγω φωτογραφία με όλο το τραπέζι. Δεν είναι δυνατό να φωτογραφηθώ με τον εκπρόσωπο του κ. Μαρτίνη. Αποχώρησε και δεν βγήκε φωτογραφία», δήλωσε σήμερα ο κ.Μπαράκας.

Η δεύτερη προσβολή έγινε όταν ο βουλευτής κ. Β Υψηλάντης θέλησε να μιλήσει με τον κ. Μπαράκα για τα μετάλλια του στους παραολυμπιακούς αγώνες που κέρδισε με πολύ κόπο και αγώνα.

Εκεί ο κ. Μπαράκας δέχθηκε τη δεύτερη βολή αφού ο Περιφερειάρχης πάλι παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας του είπε « σήμερα έχει γενέθλια το έτερον ήμισυ σου» εννοώντας όχι τη σύζυγο του κ. Μπαράκα αλλά τον ιδιοκτήτη του Sky που όντως εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλια του.

«Μιλάμε για μια απαράδεκτη συμπεριφορά . Δεν λειτούργησε ως  Περιφερειάρχης. Ξέχασε το θεσμό που υπηρετεί  και κυρίως ποιους είχε καλεσμένους αφού αρκέστηκε σε επιθέσεις που δεν αρμόζουν σε  ένα οικοδεσπότη.  Στο τραπέζι κάθονταν θεσμοί και κόμματα. Δεν συμμετείχα ως υποψήφιος της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου του κ. Μανώλη Γλυνού που καλά κάνει με πολιτικά επιχειρήματα τη δουλειά του αλλά ως εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 και τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη», δήλωσε ο κ. Μπαράκας.

“Εμείς θα είμαστε εδώ και  θα μιλάμε με πολιτικά επιχειρήματα έστω και αν δεν αρέσει αυτό σε κάποιους. Όλα αυτά μας κάνουν πιο δυνατούς και μας ωθούν να δίνουμε το παρόν και να αναφερόμαστε στα καλά αλλά και στα κακά “, τόνισε ο κ. Μπαράκας .

Να θυμίσουμε πως την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνιστούν πολλά νησιά και όχι μόνο η Ρόδος.

Να σημειωθεί πως η πρώτη αναφορά για τη φωτογραφία ενόχλησε και δυσαρέστησε τους εκπροσώπους των κομμάτων που θα ήθελαν να φωτογραφηθούν με την περιφερειακή αρχή.

 

 852 total views,  2 views today