Γραφείο Τύπου Περιφέρειας: Τα χρίσματα φταίνε για τον ασθενή της Καλύμνου

480

Mε μια τουλάχιστον απρεπή ανακοίνωση η περιφερειακή αρχή απάντησε στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η παράταξη του κ.Μανώλη Γλυνού για το περιστατικό με τον ασθενή της Καλυμνου

Χωρίς κουβέντα για συγνώμη στην οικογένεια έστω τυπικά που μετέφεραν τον άνθρωπο τους σε σεντόνι η περιφερειακή αρχή «στάθηκε» στις διαδικασίες και εστίασε την κριτική στο ποιος έχει την ευθύνη περί της μεταφοράς των ασθενών.
Άπαντες γνωρίζουν τους έχοντες την ευθύνη για την μεταφορά των ασθενών αλλά και εκείνους που επιβάλλεται να τους πιέζουν ή όπως λέει και ο λαός να τους «στριμώχνουν» για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Προχωρώντας ακόμη περισσότερο επιχειρεί να στρέψει την προσοχή της κοινωνίας στην στήριξη που μπορεί να έχει η παράταξη από τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον επικεφαλής της ότι καλοπιάνει για να πάρει στήριξη.
Στην ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:
Ποιός δεν γνωρίζει ότι την ευθύνη για την μεταφορά ασθενών στην χώρα μας την έχει το ΕΚΑΒ;
Ποιός δεν γνωρίζει ότι το ΕΚΑΒ έχει διοίκηση και εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας;
Ποιός επιτίθεται στην Περιφέρεια για την μεταφορά ασθενή στην Κάλυμνο με ιδιωτικό μέσο, αντί σε αυτούς που έχουν την ευθύνη;
Ποιός ξέχασε να ψελλίσει έστω και μια λέξη για την Κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ για το θέμα έλλειψης διασωστών στο ΕΚΑΒ, αλλά εξάντλησε όλες τις ικανότητες στην ειρωνεία αποκλειστικά στην Περιφέρεια που δεν έχει καμία αρμοδιότητα;
Η απάντηση είναι απλή: είναι αυτός που τώρα καλοπιάνει για να πάρει στήριξη στις εκλογές και προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του σε αυτούς που φέρουν ακέραια την ευθύνη για το περιστατικό της Καλύμνου.
Είναι η δήθεν ανεξάρτητη συμμαχία των “καλών παιδιών”, του δήθεν νέου ύφους και ήθους που διαλαλούν, που ούτε μπροστά στον θάνατο δεν μπορεί να σοβαρευτεί.
Φαντάσου να μην ήταν και καλά παιδιά τι θα έκαναν!
Τους αφήνουμε να “γλύψουν” ήσυχοι μέχρι να κατακτήσουν το πολυπόθητο σε αυτούς χρίσμα.