Η Κάρπαθος υποδέχθηκε σήμερα 03/07 το πρώτο αεροπλάνο τσάρτερ από Ολλανδία με περίπου 70 επισκέπτες.

Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου σε συνεργασία με τον ΚΟΠΑΠ δήλωσαν το παρόν για ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα. Παρόντες επίσης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ.Μιχάλης Μανωλάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Ιωάννης Λυριστής, η Έπαρχος Καρπάθου Ηρωϊκής Νήσου Κάσου κα Καλλιόπη Νικολαΐδου, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Καρπάθου κ.Λύκος Νικόλαος και βέβαια τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού Νταργακη Δέσποινα, Φελλουζή Ευαγγελία και Φαρμακίδης Νικόλαος.

Η Επιτροπή Τουρισμού του Δ.Καρπάθου και ο ΚΟΠΑΠ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στις όμορφες κοπέλες που ντύθηκαν με την παραδοσιακή καρπάθικη ενδυμασία και συγκεκριμένα στις Σκούλλου Αναστασία-μέλος τουριστικής επιτροπής- Καλή Σοφία -μέλος τουριστικής επιτροπής-και Νοταρά Σοφία.
Αναμφισβήτητα, σημαντικός ήταν επίσης ο ρόλος των παραδοσιακών μας οργανοπαιχτών και τους οποίους ευχαριστούμε:Τον Βάσο Χαλκιά και τον Ανδρέα Ζωγραφίδη.

Η Επιτροπή Τουρισμού του Δ. Καρπάθου εύχεται μία καλή τουριστική σεζόν κυρίως με Υγεία στο πλαίσιο των αντίξοων και πρωτόγνωρων συνθηκών που διανύουμε.

 2,182 total views,  2 views today