Μετά τις αποφάσεις πρωτοβάθμιων δικαστηρίων της χώρας που δικαιώνουν συνταξιούχος για την επιστροφή του Δώρου Χριστουγέννων, του Δώρου Πάσχα, του Επιδόματος Αδείας από την κύρια και επικουρική σύνταξη, καθώς και κρατήσεων που έγιναν σε κύριες και επικουρικές συντάξεις άνω των 1000 ευρώ, η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδος διευκρινίζει ότι η επιστροφή των παρακρατηθέντων δεν είναι μια γρήγορη διαδικασία. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να τελεσιδικήσει μια απόφαση στη δικαιοσύνη.

Επίσης ότι κανένας συνταξιούχος δεν έχει λάβει στο χέρι ούτε ένα ευρώ με δικαστική απόφαση μέχρι σήμερα και τα μόνα χρήματα που πήραν πίσω οι συνταξιούχοι δόθηκαν με πολιτική απόφαση της κυβέρνησης μετά από τους μεγάλους αγώνες των συνταξιουχικών οργανώσεων και των συνταξιούχων όπως έγινε με τον ΕΟΠΥΥ και με τις Επικουρικές.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ της Ρόδου, ζητά με πολιτική απόφαση να επιστραφούν σε όλους τους συνταξιούχους τα χρήματα που έχουν πληρώσει με αίμα, το ΕΚΑΣ, τις συντάξεις χηρείας, αναπηρίας, και όλα όσα έχουν αφαιρέσει με τους αντιασφαλιστικούς νόμους και ακόμα να δοθούν αυξήσεις στις συντάξεις.

 228 total views,  2 views today