Θα θυμάται καλά η αγαπητή πώς μετά από μια μακρά περίοδο – σχεδόν δεκαπενταετίας – παρουσίας στο δήμο της Ρόδου του Γιώργου Γιαννόπουλου, ήταν εκείνη που υποδέχτηκε δακρύβρεκτα τη Νέα Δημοκρατία και τον τότε νικητή των Δημοτικών εκλογών Χατζή Χατζηευθυμίου, στο πλατύσκαλο του Δημαρχείου, δίπλα στον ηττημένο δήμαρχο!

Ας μην μιλά για game over, γνωρίζοντας πως στην πολιτική οι κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν με μια ομαλότητα που επιδιώκει αλλά επιβάλλει και η Δημοκρατία. Φυσικά η αλαζονεία έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της, σε σημείο που δεν αναγνωρίζεται πια ούτε το δικαίωμα ούτε και η υποχρέωση της δημοκρατικής λειτουργίας με τις εναλλαγές στην Εξουσία.

Το παιχνίδι θα τελείωνε οριστικά αν από τις κάλπες δεν έβγαζαν ενισχυμένη ΟΛΗ την ομάδα της Νέας Δημοκρατίας που πήγε απέναντι. Θα ήταν παράλογο να μην είχε …αναλύσει το αποτέλεσμα πριν ξεστομίσει τέτοιες κουβέντες, καταγράφοντας αυτή την αντίδραση. Αλλωστε για να ήταν το game τελειωμένο δεν θα υπήρχαν αυτοί που στήριξαν τον εκλεκτό που επανεξελέγη έχοντας υπ’ όψη τις σκοπιμότητες.

Ας αφήσει τα παιχνίδια. Ας μην ξεχνά εκείνο το βράδυ πώς περίμενε στο πλατύσκαλο τον νικητή που δεν τον υπολόγιζε κιόλας…

 232 total views,  2 views today