Ανανέωση:

Τηλεοπτικά γυρίσματα, με αφιέρωμα στην Κω, του 4ου κύκλου ταξιδιωτικής σειράς τουΑυστραλιανούντοκιμαντέρ με τίτλο “My Greek Odyssey”, ολοκληρώθηκαν στο νησί μας, στο πλαίσιο συνεργασίας του Γραφείου Τουριστικής Προβολής του Δήμου μας με την υπεύθυνη οργάνωσης της παραγωγής κα Ιωάννα Κοντογεωργού.

Hτηλεοπτική ταξιδιωτική σειρά, με παρουσιαστή τον ελληνικής  καταγωγήςPeterManeas,καταγράφει την παράδοση, την ιστορία, τους αρχαιολογικούς χώρους, την γαστρονομία και τον τρόπο ζωήςστα νησιά της χώρας μας, με στόχονα εμπνεύσει τους τηλεθεατές να τα ανακαλύψουν, εκτός και εντός Ελλάδας.
Η σειρά, λόγω της μεγάλης τουριστικής προβολής για την Ελλάδα,τελείυπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Αναμένεταινα προβληθείσε δίκτυα του εξωτερικού (Channel 7 Αυστραλίας, Sea Channel Ρωσίας κ.ά. ) αλλά και σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του COSMOTE HISTORY.
Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την πολύτιμη συμβολή τους, το ξενοδοχείο «Atlantis» για την δωρεάν διαμονή και το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων «ΗolidayAutos» για την διάθεση ενός αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις του συνεργείου κινηματογράφησης.

 8 total views,  2 views today