Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος ξέφυγε της πορείας του και βγήκε στην επαρχιακή οδό Διμυλιάς – Σορωνής.

Αβάσταχτος είναι ο πόνος των φίλων και των συγγενών, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από την μία στιγμή στην άλλη χάθηκε σε τροχαίο ο 23χρονος Σταύρος Παπαστεργής.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας που τον γνώριζαν από τη Σορωνή, το ΕΠΑΛ Παραδεισίου και τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου, έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του και την ακεραιότητά του αλλά και την αγάπη του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Φυσικά το μοναδικό αντικείμενο συζήτησης είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σήμερα νωρίς το πρωί έγινε το δυστύχημα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην επαρχιακή οδό Διμυλιάς – Σορωνής, εξετράπη της πορείας του έπεσε πάνω σε δέντρα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Κατά τις πληροφορίες το αυτοκίνητο, κοντά στη μονή του Αγίου Σουλά στο ελαιοτριβείο,  ξέφυγε από την κανονική πορεία του, βγήκε και καρφώθηκε σε πεύκο στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Πολλά τα ερωτηματικά για το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στο Σταύρο που έφυγε τόσο γρήγορα και τόσο απροσδόκητα από τη ζωή, σ’ ένα δρόμο που δεν λείπουν τα ατυχήματα εξαιτίας της παρουσίας ελαφιών, που πετάγονται ξαφνικά ανάμεσα στα οχήματα.

Για όλα αυτά «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έκθεση εμπειρογνωμόνων και η νεκροψία-νεκροτομή του άτυχου νέου.

Η κηδεία του 23χρονου θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 4 το απόγευμα στη Σορωνή.

 1,300 total views,  2 views today