Τρεις φορές προσπάθησαν να εμπλέξουν το όνομα του Αντιδημάρχου Οικονομικών της Λέρου Δημήτρη Καστή, σε τηλεφωνικές απάτες προς επιχειρηματίες του νησιού.

Αυτό δήλωσε ο ίδιος μιλώντας σήμερα στον sky επισημαίνοντας ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκη το όνομά του σε αντίστοιχες περιπτώσεις τηλεφωνικής εξαπάτησης.

Η πρώτη τηλεφωνική απάτη αφορούσε σε πρατηριούχους καυσίμων και οι δύο τελευταίες σε φούρνους του νησιού, για υποτιθέμενες προμήθειες ύψους 7.000- 8.000 ευρώ, όμως και οι τρεις επιχειρηματίες αντελήφθησαν αμέσως ότι επρόκειτο για απατεώνες.

“Λίγο πολύ επειδή είμαστε μικρή κοινωνία, όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε. Οπότε -ευτυχώς- κανένας από τους συμπολίτες μας δεν πείσθηκε από αυτούς τους ασυνείδητους, αφού δεν αναγνώρισαν και τη φωνή μου και αμέσως με ειδοποίησαν”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Λέρου.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λέρου εφιστά την προσοχή των πολιτών, προκειμένου να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης.

Σημειώνεται ότι οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν ως “εύκολη μέθοδο” τις ιδιότητες των Αντιδημάρχων Οικονομικών για να καταφέρουν να πείσουν ευκολότερα τα ανυποψίαστα θύματά τους, αφού πριν από λίγους μήνες, αντίστοιχα κάποιοι απατεώνες, χρησιμοποιώντας τα ονόματα των Αντιδημάρχων Οικονομικών της Ρόδου Τηλέμαχου Καμπούρη και της Κω Αλέξανδρου Χρυσόπουλου

 1,064 total views,  4 views today