Τα σενάρια για το δήμο της Ρόδου κυριολεκτικά τρομάζουν όσους γνωρίζουν πώς κινείται ο Χατζημάρκος και η παρέα του!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ίδιος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως χρεώνεται παραπάνω απ’ ο,τι αντέχει τον κ. Καμπουράκη με τις εμφανιζόμενες αστοχίες του και προσπαθεί να απογαλακτίσει εαυτόν από όλες τις ενέργειες που δείχνουν την μειονεκτική στάση στην οποία περιήλθε ο ίδιος και το πολιτικό του παρεάκι. Σίγουρα, σκέφτεται σε βάθος διετίας και έχει καταλάβει πως η στήριξη στον νυν δήμαρχο μόνο ζημιά του κάνει.

Ετσι λύσεις που ο ίδιος προβάλλει είναι ακόμη και η εμφάνιση άλλου σχήματος με επικεφαλής τον Κώστα Χρυσοχοΐδη αν και δεν φαίνεται να είναι ο τελευταίος, πεπεισμένος πως θα μπορούσε να χτυπήσει τη θέση. 

Μέσα στη λογική των αποστάσεων από Καμπουράκη, σε συνδυασμό με τις εμφανιζόμενες κόντρες με τον Γιάννη Ιατρίδη, βέβαιο είναι πως αναπτύσσονται και άλλα σενάρια, όπως η κάθοδος Γλυνού στο δήμο και η έμμεση αποδοχή από την Περιφέρεια ενός τέτοιου εγχειρήματος για να μειωθεί στο ελάχιστο η αντιπολίτευση προς αυτήν στα επόμενα δύο χρόνια,  με παράλληλη …προσπάθεια να …βουλώσει το στόμα σε όσους δεν τον …προσκύνησαν.

Ολα είναι σε στάδιο ανιχνεύσεων και στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξηγήσεις, συμμαχίες και συνδυασμοί που θα …σκοτώνουν!!

 2,778 total views,  2 views today