Λαϊκή Συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες στα Κοσκινού παρουσία  εκπροσώπων της περιφερειακής αρχής και της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ.

Αντικείμενο της συνέλευσης ήταν τα προβλήματα υδροδότησης  που υπάρχουν σε αρκετά σημεία της κοινότητας  η καθαριότητα και τα έργα που χρειάζονται.

“Λάβαμε υποσχέσεις για την επίλυση του προβλήματος ύδρευσης  που είναι έντονο στα σημεία όπου λειτουργούν τουριστικές επιχειρήσεις.Χρειάζεται να κατασκευαστεί καινούργια δεξαμενή  ώστε να μην πέφτει η πίεση στη μια και μοναδική που καλύπτει τις ανάγκες του οικισμού και των τουριστικών επιχειρήσεων. Διαφορετικά όσο νερό και να έχουμε δεν θα μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες», δήλωσε στον Sky ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κοσκινού κ. Ψυλλάκης.

Αναφορά έγινε και στο πρόβλημα που υπάρχει στον τομέα της καθαριότητας.

«Εδώ και δύο χρόνια δεν έχω συναντηθεί με την αρμόδια αντιδήμαρχο. Όταν δεν αφουγκράζονται τα προβλήματα, υπάρχει σοβαρό θέμα. Δεν μπορεί να μην μαζεύουν τα σκουπίδια από ξενοδοχείο δυναμικότητας 3.000 κλινών και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις. Η καθαριότητα είναι συνυφασμένη με την καλή εικόνα που πρέπει να εκπέμπει  το νησί», δήλωσε ο κ. Ψυλλάκης.

 563 total views,  2 views today