Στη σημερινή ενημέρωση για την πανδημία ο Υπουργός  Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανέφερε μεταξύ άλλων: Πρέπει να επισημάνω και  να ζητήσω από τους συμπολίτες μας να είναι προσεκτικοί και ότι υπάρχουν Περιφερειακές Ενότητες που μας προβληματίζουν όπως αυτές της Καλύμνου, της Θάσου, της Λευκάδας, του Έβρου, της Ροδόπης, της Πιερίας, της Φωκίδας, της Καβάλας, της Αρκαδίας και της Πρέβεζας.. Εφιστούμε  την προσοχή των συμπολιτών μας ώστε να μπορέσουμε να πάμε  και να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα.

206 κρούσματα στις 14 πρώτες ημέρες του Απριλίου

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει ως kalymnos-news.gr από τις καθημερινές επίσημες ενημερώσεις τις 14 πρώτες ημέρες του Απριλίου τα θετικά κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στην Κάλυμνο ανέρχονται στα 206.

Παρακάτω παραθέτουμε κατά ημέρα των αριθμό των ατόμων που καταγράφηκαν θετικά στον ιό covid-19

-Πέμπτη 1 Απριλίου: 5

-Παρασκευή 2 Απριλίου:21

-Σάββατο 3 Απριλίου: 21

-Κυριακή 4 Απριλίου: 8

-Δευτέρα 5 Απριλίου: 20

-Τρίτη 6 Απριλίου:20

-Τετάρτη 7 Απριλίου:14

-Πέμπτη 8 Απριλίου: 23

-Παρασκευή 9 Απριλίου: 14

-Σάββατο 10 Απριλίου :4

-Κυριακή 11 Απριλίου:19

-Δευτέρα 12 Απριλίου : 9

-Τρίτη 13 Απριλίου : 6

-Τετάρτη 14 Απριλίου:22

Η 8η συνεχόεμνη εβδομάδα που ήδη διανύουμε στο το νησί στο «βαθύ κόκκινο» φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό, για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Δημιουργούνται βέβαια και εύλογα ερωτήματα, κατά πόσο τα αυστηρά μέτρα που προβλέπονται είναι αποτελεσματικά;

Είναι φανερό ότι κανείς εφησυχασμός δεν επιτρέπεται, καμία χαλάρωση. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων απ’ όλους.

 244 total views,  2 views today