Ένας καταξιωμένος επαγγελματικά και κοινωνικά πολίτης, ο Φορολογικός Σύμβουλος Νεκτάριος Κασέρης θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και το Στράτο Καρίκη.

Ο κ. Κασέρης έχει μια επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και αριστούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «M.Sc. In Education-I.C.T.» Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Με Συμμετοχές και δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά συνέδριά και παγκόσμια επιστημονικά περιοδικά, δραστηριοποιείται ως Φορολογικός Σύμβουλος, Σύμβουλος Διαχείρισης Κινδύνου και συντονιστής της ΕυρώEπιχειρείν ενώ έχει πλούσιο  διδακτικό έργο, ως καθηγητής Δημόσιων Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Λ αλλά και της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου.

Ο Νεκτάριος Κασέρης είναι παιδί πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας, ζει και εργάζεται στη Ρόδο. Θέλει να δει το νησί μας να αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα που διαθέτει.

Ενώνει τις δυνάμεις του με τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και το Στράτο Καρίκη για έναν Ανοιχτό Δήμο, ένα Δήμο που θα υλοποιεί αναπτυξιακές πολιτικές για την τοπική οικονομία και θα στηρίζει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Ο Νεκτάριος Κασέρης είναι ένα από τα νέα, καθαρά πρόσωπα που μπαίνουν μπροστά στην προσπάθεια μας για μια πραγματική και ουσιαστική αλλαγή στο Δήμο Ρόδου.

Γιατί η ΝΕΑ ΜΕΡΑ χρειάζεται νέους ανθρώπους, με προτάσεις, ιδέες, όρεξη για δουλειά και δημιουργία.

 

 496 total views,  2 views today