Υποψήφιος με τον συνδιασμό του Αντώνη Καμπουράκη ο Γιώργος Πάγκαλης

260

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη «Με Δύναμη για τη Ρόδο», θα είναι ο  κ. Γιώργος Πάγκαλης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκηςανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιώργου Πάγκαλη στο συνδυασμό μας “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Γιώργος είναιένας Ροδίτης με Κερκυραϊκές ρίζες.Η εμπειρία του και η εργατικότητα του αποτελούν εξαιρετική προσθήκη στη ουσία και την ποιότητα του συνδυασμού μας. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που θα βοηθήσει να «τρέξει» η μηχανή της Ρόδου μας σε πείσμα όσων την θέλουν σε χαμηλά επίπεδα, και αυτών που δεν φρόντισαν όταν είχαν τα ηνία του Τόπου στα χέρια τους για την ανάπτυξη του νησιού. Όλοι Μαζί να οδηγήσουμε και πάλι τη Ρόδο μας στο δρόμο που της αξίζει».


Ο Γιώργος Πάγκαληςδήλωσε τα εξής:

«Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Με Δύναμη Για την Ρόδο» με επικεφαλής τον Αντώνη Καμπουράκηδιότι τον θεωρώ ικανό και γνώστη των προβλημάτων της Ρόδου, και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να την οδηγήσει εκεί που της αξίζει. Τον εμπιστεύομαι!»

Βιογραφικό

 Ο Γεώργιος Πάγκαλης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1955 είναι παντρεμένος με την Βίκυ Πάγκαλη. Έχει δυο παιδιά την Χριστίνα-Σοφία, ηθοποιό και τον Σέργιο-Ιωάννη, υπάλληλο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Έχεισπουδάσει στην σχολή εργοδηγών μηχανοτεχνιτών στην Αθήνα.

Έχει διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος στην κοινότητα Μαριτσών, είναι πολλά χρόνια μέλος Δ.Σ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, και διετέλεσε  Πρόεδρος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΡΟΔΟΥ.