Απίστευτες μεθοδεύσεις, πέραν από κάθε “πολιτική λογική” ακολουθούν από την Αθήνα οι κομματικοι του Κινήματος Αλλαγής για τις στηρίξεις  στη Ρόδο και στο Νότιο Αιγαίο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sky την Κυριακή, χωρίς λόγο και αιτία, με ξεκαθαρισμένο πως ο Μανώλης Γλυνός δεν θέλει “ούτε να ακούσει” για στηρίγματα, ήταν να έρθει ο βουλευτής Κώστας Σκανδαλίδης  για να προεδρεύσει “ευρείας” σύσκεψης στην οποία έχουν κληθεί οι νομαρχιακές επιτροπές του ΚΙΝΑΛ των Κυκλάδων, της Νότιας και της Βόρειας Δωδεκανήσου που με το ζόρι θα επιδιώξουν να καπελώσουν της υποψηφιότητας για την Περιφέρεια!!

Τελικά, αφού κοινοποιήθηκε από το skyrodos.gr το θέμα, ο κ. Σκανδαλίδης διαμήνυσε πως δεν θα έρθει. Η σύσκεψη των χρισμάτων όμως θα γίνει κανονικά…

Η πρωτοφανής ενέργεια έχει θορυβήσει τους επιτελείς του Μανώλη Γλυνού που πίσω από την …ευρεία αυτή Κυριακάτικη σύσκεψη βλέπουν ΜΟΝΟ εσωκομματικές σκοπιμότητες παρελθόντων χρόνων. Η κομματική σύσκεψη θα γίνει στις 11 το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα του Ροδινιού και ως θεματολογία αναφέρεται η επικύρωση των στηρίξεων και χρισμάτων στους υποψήφιους δημάρχους και στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Μάλιστα ακόμη και για τον δήμο της Ρόδου ο Φώτης Χατζηδιάκος που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ δηλώνει πως δεν θέλει στηρίξεις και χρίσματα, ακολουθώντας αυτά που στην Αυτοδιοίκηση τείνουν να επιβληθούν: Ανεξαρτητοποίηση από κομματικές δεσμεύσεις.

Αυτοί βέβαια που είναι έξαλλοι με τους επιτελείς του ΚΙΝΑΛ είναι οι άνθρωποι του Μανώλη Γλυνού που αν και έχουν διαμηνύσει πως δεν θέλουν εμπλοκή κομμάτων, βλέπουν τις φιέστες να οργανώνονται για προβολή και μεθοδεύσεις.

Της περιφερειακής αυτής σύσκεψης πως θα είναι παρών ο κ. Κρεμαστινός .

 216 total views,  2 views today