«Σε αυτές τις εκλογές ο νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ. Αυτό δείχνει η μεγάλη συμμετοχή του εκλογικού σώματος. Αυτή τη νίκη πρέπει να τη διασφαλίσουμε με την ενότητα εντός του κομματικού μας χώρου μετά τις εκλογές», δήλωσε η Τομεάρχης Νησιωτικότητας του Κινήματος Αλλαγής κ. Ελευθερία Φτακλάκη.

«Η κοινωνία επέλεξε δύο υποψηφίους για να πάνε στον δεύτερο γύρο. Ο καθένας έχει τα δικά του ποιοτικά χαρακτηριστικά . Το ποιόν θα επιλέξει το εκλογικό σώμα θα φανεί στην κάλπη. Το σημαντικό είναι είναι η ενότητα οι συνεργασίες και όχι οι αποχωρήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για αυτό. Η κοινωνία έχει ανάγκη από ένα της κεντροαριστεράς σοβαρό και με προτάσεις  συνέπεια λόγου και πράξεων και εποικοδομητική αντιπολίτευση όπως αυτή που έκανε η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά . Αυτός ήταν ο λόγος που ο κόσμος σηκώθηκε από τον καναπέ ψήφισε δίνοντας πράσινο φως στον κομματικό μας χώρο», είπε .

Σε ερώτηση αν οι πολίτες ψήφισαν με γνώμονα τα πρόσωπα και όχι τις πολιτικές η κ. Φτακλάκη είπε:

«Σαφώς και ο κόσμος επέλεξε πρόσωπα αλλά εκτιμώ πως θέλησε  να στείλει μηνύματα στο ΣΥΡΙΖΑ. Είδα στο εκλογικό κέντρο ανθρώπους που είχαν στραφεί στον κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τώρα επιστρέφουν. Η κοινωνία έχει ανάγκη από σοβαρές πολιτικές διαδικασίες. Έχει ανάγκη από σοβαρότητα καθαρότητα λόγου . Το Κίνημα Αλλαγής έκανε τη κάθαρση του και τώρα είναι μια σοβαρή πολιτική επιλογή για όσους είναι στο χώρο της κεντροαριστεράς.  Πρέπει να τιμήσουμε τη επιλογή της κοινωνίας και να την τιμήσουμε. Η  επόμενη ημέρα όποιος και να βγει μας θέλει ενωμένους. Δεν περισσεύει κανείς. Και τώρα οι τόνοι πρέπει να είναι χαμηλοί»

 

 308 total views,  2 views today