Απάντηση στην Περιφερειακή Σύμβουλο και Τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Άννα Μαυρουδή, έδωσε ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και αντιπεριφερειάρχης, Φιλήμονας Ζαννετίδης, με αφορμή την δήλωσή της που είδε την δημοσιότητα, σχετικά με την δικαιολόγηση της απουσίας της από την Έκτακτη Συνεδρίαση της 15ης Ιανουαρίου 2019.

Ο κ. Ζαννετίδης σημειώνει μεταξύ άλλων ότι η Άννα Μαυρουδή εξακολουθεί με ηθικολογικά κηρύγματα και με ιδεοληψίες να αποδείξει ότι φταίει ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής που δεν παρίσταται στις έκτακτες συνεδριάσεις ή έρχεται καθυστερημένη στις τακτικές.
Επιπλέον, επιδίδεται σε ανέβασμα τόνων προεκλογικού χαρακτήρα και ανέβασμα στροφών σε “επιλεγμένα θέματα”, με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, τακτική που αποτελεί κατάντια του δημόσιου λόγου και δείχνει την ένδεια επιχειρημάτων.

Στην απάντηση που έδωσε ο κ. Ζανντίδης στην κα Μαυρουδή αναλυτικά αναφέρονται τα ακόλουθα:

Είναι αλήθεια, και αυτό είναι πλέον ορατό στους συμπολίτες μας, ότι η παραγωγή έργου της Περιφερειακής Αρχής ενοχλεί τους πολιτικούς μας αντιπάλους.
Και είναι η αλήθεια ότι για να παραχθεί αυτό το έργο απαιτείται σκληρή και σοβαρή δουλειά από εργαζόμενους και από το πολιτικό προσωπικό της Περιφέρειας μας.
Το πλήθος των συνεδριάσεων της Οικονομικής μας Επιτροπής, που έχω την τιμή να την υπηρετώ ως Πρόεδρος άλλα και η ποσότητα των θεμάτων που εξετάζει ενοχλεί αρκετά κάποιους που θα ήθελαν να μην γίνεται τίποτα. Τότε μάλλον θα μας υμνούσαν.

Επίσης είναι ορατό το τελευταίο διάστημα που πλησιάζουν οι εκλογές κάποιοι – κάποιες να θυμούνται ότι τώρα πρέπει να ανεβάσουν τόνους που τόσο καιρό δεν ανέβασαν ή ανέβασαν όταν ήθελαν να αποτρέψουν ένα μεγάλο έργο που άλλαξε ή θα άλλαζε προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής των νησιωτών μας (φράγμα Γαδουρά -LED). Κάποια δε, όπως εσείς κυρία Μαυρουδή ανακαλύπτετε ότι τώρα ξαφνικά παρεμποδίζεται συστηματικά η παρουσία σας στις συνεδριάσεις της Οικονομικής μας Επιτροπής .
Αν και σας έχω απαντήσει με το αριθμ. πρωτ. 6381/679/6429/68/21-01-2019, με ορθή επανάληψη έγγραφο μου, το οποίο αποτελεί συνημμένο της παρούσας επιστολής, εξακολουθείτε με ηθικολογικά κηρύγματα και με ιδεοληψίες να μας αποδείξετε ότι φταίει ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής που δεν παρίσταστε στις έκτακτες συνεδριάσεις ή έρχεστε λίγο καθυστερημένη στις τακτικές.
Φυσικά μας χωρίζει άβυσσος.
Είναι αλήθεια αυτό αλλά και οι διαφορετικές αντιλήψεις δεν πρέπει να αποτελούν κίνητρο στο να επιβάλλει κάποιος την άποψη του στους περισσότερους.

Η ώρα της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής δεν πρέπει να αποτελεί λόγο αντιπαραθέσεως αλλά από μόνη της η σύγκληση του οργάνου να αποτελεί έναυσμα για κριτική και προτάσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης.
Αντί αυτού έχουμε ανέβασμα τόνων προεκλογικού χαρακτήρα και ανέβασμα στροφών σε <>.

Τώρα κυρία Μαυρουδή όλα αυτά που αναφαίρετε για να με μειώσετε στην δημόσια δήλωση σας απαντώ ότι οι συμπολίτες μας γνωρίζουν τα κίνητρα του καθενός μας.
Αυτές όμως οι δηλώσεις δυστυχώς αποτελούν κατάντια του δημόσιου λόγου, από πλευράς σας και δείχνουν την ένδεια των αιτιάσεων σας.
Το να έρχεσθε τους τελευταίους μήνες της θητείας σας να σηκώσετε ως θέμα την ώρα της συνεδρίασης, αποτελεί πρόκληση στους πολίτες όταν χρησιμοποιείτε την αδυναμία σας να παραστείτε, αντί να ειδοποιείτε το αναπληρωματικό σας μέλος που μπορεί να παραστεί.
Όπως ακριβώς κάνουν οι άλλοι συνάδελφοι της μειοψηφίας και δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τέλος κυρία Μαυρουδή η κλεψύδρα του πολιτικού χρόνου τελειώνει για όλους μας και τα διαζύγια τα δίνουν οι πολίτες.
Αυτοί αποφασίζουν. Υπομονή λοιπόν.

 396 total views,  2 views today