“Το έμμισθο-“κρατικοδίαιτο”  παρεάκι Χατζημάρκου τον εκθέτει περισσότερο και προκαλεί την κοινωνία μας! Απάντηση –  Καταγγελία στη νέα οργανωμένη  πολιτική  αλητεία! Θέλουν να αναβιώσουν το : “Είναι πολλά τα λεφτά Αρη”;

Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρονται σε ανακοίνωση – απάντηση σε χορηγούμενο – άραγε με ποίου τον κουμπαρά;– που υπογράφει ο γνωστός Γιάννης Μηνατσής!

Η ανακοίνωση του κ. Χαράλαμπου Κόκκινου

Την ώρα που η κοινωνία μας αντιμετωπίζει τέραστια προβλήματα μετά από ένα (1) έτος  εγκλεισμού και τις πολυεπίπεδες συνέπειες της πανδημίας, το έμμισθο παρεακι Χατζημαρκου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  προκαλεί συστηματικά και σχεδιασμένα!

Είναι άτομα που ζουν με το δημόσιο χρήμα απο το ύστερημα των συμπολιτών μας , τοποθετημένα οι ίδιοι και οι συγγενείς τους στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και της απόλυτου εμπιστοσύνης του Περιφερειαρχη κ. Χατζημαρκου.

Με  πολυδάπανες “χορηγούμενες” , άρθρα και συνεντεύξεις σε  φιλικά με  τον κ.Χατζημαρκο Μέσα Ενημέρωσης προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον εκτός σειράς εμβολιασμό  Χατζημαρκου στη Χάλκη , τον οποίο ερευνά η δικαιοσύνη, καταγγέλθηκε  πανελλήνια  και καταδικάστηκε πολιτικά!
Το θράσος ,  η αλαζονεία και η σύνδεση τους με τον κ. Χατζημαρκο  τους οδηγεί :
-να αφήνουν υπονοούμενα για τη Δικαιοσύνη και τον τρόπο δράσης της!
– να  στρέφονται  κατά αιρετών εκπροσώπων της  μειοψηφίας της   Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που ασκούν πολιτισμένη πολιτική  κριτική!
– να κυκλοφορούν κοστοβορες “χορηγούμενες ” στο διαδίκτυο εναντίον αυτών που ασκούν κριτική στον Περιφερειαρχη και …..συγχρόνως να  εμφανίζονται ως…” θύματα”!
Καταγγελουμε τη  νέα οργανωμένη πολιτική αλητεία , που προκαλεί την κοινωνία μας που αγωνιά και  κάνει  αγώνα επιβιωσης !
Οι εκπρόσωποι της παρακμής και της μαύρης προπαγάνδας  θα απομονωθουν,
όπως απομονώθηκε πολιτικά  ο κ.Χατζημαρκος, “για τον εκτός σειράς εμβολιασμό και τις βόλτες στη Χαλκη με ιδιωτικό σκάφος με την  παρέα του”  εν μέσω απαγορευτικού λόγω covid/19.
Μετα τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Π.Ν.Α. , την υπεύθυνη Γραφείου Τύπου της Π.Ν.Α., είδαμε  σε “χορηγουμενη”  έμμισθο  στελεχος  εταιρείας της Π.Ν.Α. να παίρνει σήμερα τη σκυτάλη της παραπληροφόρησης και της ισοπέδωσης …
Τους καλούμε να σταματήσουν ΤΩΡΑ ….!
Άλλωστε δύσκολα θα πειστούν οι νησιώτες μας ότι  ενεργούν   με” αγνή “πίστη για τον κ.Χατζημαρκο….ειδικά όταν ο Περιφερειαρχης έχει έμμισθους συνεργάτες τους ίδιους  αλλά ….. συγγενείς τους(!)  και   αποτυχημένα -εκλογικα-στελέχη του Συνδυασμού του γέμισαν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τις εταιρείες της!

Θέλουν  μήπως να αναβιώσουν την κινηματογραφική  ατάκα : ” είναι πολλά τα λεφτά Άρη “;

ΥΓ1. Την ώρα που η κοινωνία μας αγωνιά  και υποφέρει, η ανεργία αυξάνει και εκατομμύρια Έλληνες – πολλοί απο αυτούς με χρόνια νοσήματα και ΑΜΕΑ- αναμένουν υπομονετικά να εμβολιαστουν, οι πολυδάπανες “χορηγούμενες” απο κρατικοδιαιτους  και  οι συμπεριφορές Χατζημαρκου πληρώνουν και προκαλούν !
ΥΓ2. Τελικά  πολλές φορές στις απόκριες “οι μάσκες πέφτουν ” !
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν.Π.Ε.

 1,352 total views,  2 views today