Διευκρινήσεις για το ότι τα πρόστιμα κατά τους ελέγχους ΚΤΕΟ, από την κινητή μονάδα Λέρου, αφορούν την  χρονική περίοδο μέχρι και τις  10 Φεβρουαρίου 2014, περίοδο που η σημερινή Περιφερειακή Αρχή δεν φέρει καμία ευθύνη, έκανε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Μεταφορών Δωδεκανήσου, κ. Χρήστος Μπάρδος.

Τον Φεβρουάριο του 2012 ήταν η τελευταία φορά που η κινητή μονάδα ΚΤΕΟ, που παραχωρήθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,  επισκέφτηκε για ελέγχους τα νησιά της Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα τη Λέρο.

Με την ανάληψη καθηκόντων από την σημερινή Περιφερειακή Αρχή, τον Σεπτέμβριο του 2014  και με εντολή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου,  ο κ. Μπάρδος, με την ιδιότητα του Εντεταλμένου Σύμβουλου Μεταφορών Δωδεκανήσου κίνησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και υπέγραψε όλες τις αποφάσεις παράτασης, ώστε οι νησιώτες να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβολής προστίμου σε έλεγχο ΚΤΕΟ.

Μέχρι τη δημοσιοποίηση του προβλήματος, ο  Δήμαρχος Λέρου δεν επικοινώνησε με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας, όπως αφήνει να εννοηθεί στην ανακοίνωσή του.

Για τον κ. Μπάρδο ο Δήμαρχος θα έπρεπε να ζητήσει πρώτα να ενημερωθεί καλύτερα πριν προχωρήσει στην δημοσίευση ενός Δελτίου Τύπου με ασάφειες και ανακρίβειες, που δημιουργεί  εσφαλμένες εντυπώσεις.

 778 total views,  2 views today