Με μια ανακοίνωση το ΠΑΜΕ αναφέρεται σε ενέργειες συνδικαλιστή που ανήκει στην παράταξη του κ. Σταμούλη, στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου.

Για τις ενέργειες του συνδικαλιστή, τα πράγματα οδηγήθηκαν ως και στην αστυνομία που εκλήθη στο Εργατικό Κέντρο της Ρόδου για να διαλευκανθεί καταγγελία!!

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

Στελέχη του ΠΑΜΕ και της επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων στα ξενοδοχεία και τον Επισιτισμό, με συνεργεία των δυο – τριών ατόμων και με ολιγόωρες βάρδιες, βρίσκονται αυτές τις μέρες στο χώρο του Εργατικού Κέντρου και ενημερώνουν τους εργαζόμενους του κλάδου, με αφορμή το γεγονός ότι έχει ανακοινωθεί ότι είναι η περίοδος που το Σωματείο δέχεται αιτήσεις επαναπρόσληψης, αλλά και ότι επικρατεί μπέρδεμα και αγωνία για το τι πρόκειται να γίνει με τα επιδόματα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι.

Αυτό φαίνεται ενοχλεί ιδιαίτερα την ηγεσία του Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων και του ΕΚΡ. Έτσι, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου, Τάσος Ψαρομπάς, εκλεγμένος με την παράταξη Σταμούλη, δηλαδή ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, κάλεσε την αστυνομία ζητώντας να επιβληθούν πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση στα στελέχη του ΠΑΜΕ.

Πράγματι η αστυνομία ήρθε στο χώρο του Εργατικού Κέντρου, αναζητώντας τον …καταγγέλλοντα και στη συνέχεια έκανε έλεγχο στα στελέχη του ΠΑΜΕ.

Ξέρουμε ότι δεν αισθάνονται ντροπή. Ωστόσο ο κατήφορός τους πραγματικά δεν έχει πάτο και όποιες υγιείς δυνάμεις υπάρχουν ανάμεσά τους πρέπει όχι μόνο να διαχωρίσουν τη θέση τους αλλά να καταδικάσουν κατηγορηματικά τέτοια επικίνδυνα φαινόμενα που είναι εντελώς ξένα με το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και τις αρχές του.

 1,488 total views,  2 views today