Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου ενημερώνει τα μέλη του ότι μετά τις διακοπές εορτών, το γραφείο άνοιξε και πάλι από σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

H διεξαγωγή των επαναπροσλήψεων για το έτος 2021, μιας και φέτος ξεκίνησαν νωρίτερα, συνεχίζει και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου (με μια παύση τα Φώτα).

Επισημαίνεται ότι φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά οι συνάδελφοι οφείλουν να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη μέσω του κλαδικού Σωματείου και να διασφαλίσουν την θέση εργασίας τους.

Οι αιτήσεις θα διεξάγονται Δευτέρα-Παρασκευή

  • Γραφείο Σωματείου Ρόδο (ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου,  Στεφ. Καζούλη 30) με ωράριο λειτουργίας 08:00 – 16:00
  • Παράρτημα Σωματείου Αφάντου (Εθνάρχου Μακαρίου 4 – Πλατεία Αφάντου δίπλα από το Ανθοπωλείο Καψάλας), με ωράριο λειτουργίας  09:00-14:00  &  17:30-19:00

Οι Ξ/Υ που επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη και για τον οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Σωματείο, μπορούν να επικοινωνήσουν με το σωματείο, ώστε να ενημερωθούν για τους εναλλακτικούς τρόπους υποβολής της αίτησης.

Διευκρινίζεται σε όσους η συνδρομή 2021 παρακρατήθηκε την σεζόν 2020 από την επιχείρηση όπου εργάζονται, ότι η παρακράτηση ανανεώνει αυτόματα την ετήσια συνδρομή των εργαζόμενων και τους καθιστά μέλη του Σωματείου. Η αίτηση επαναπρόσληψης δεν πραγματοποιείται αυτόματα, όσα μέλη λοιπόν έχουν πληρωμένη συνδρομή 2021 μέσω της παρακράτησης για την αίτηση επαναπρόσληψης, οφείλουν είτε να προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου, είτε να επικοινωνήσουν.

 

 1,048 total views,  2 views today