Εξώδικο στο Δήμο Ρόδου θα στείλει ο Σύλλογος Περιβάλλοντος και  ευαισθητοποιημένοι πολίτες του νησιού για την αυθαίρετη κατασκευή στην περιοχή Γλύστρα.

Αυτό ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων σήμερα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην περιοχή  με στόχο να ξηλωθούν οι αυθαίρετες κατασκευές που έχουν δημιουργηθεί.

Ευαισθητοποιημένοι πολίτες με πανό που έγραφαν “όχι στην κατασκευή στην παραλία Γλύστρα όχι στην συγκάλυψη της αυθαιρεσίας από τους αρμοδίους” , ” να γκρεμιστούν τώρα  τα αυθαίρετα” ” όχι στις καταλήψεις σε δημόσιους χώρους” συγκεντρώθηκαν στην περιοχή και διαμαρτυρήθηκαν για αυτό που γίνεται.

Όπως δήλωσε ο  πρόεδρος του Συλλόγου Περιβάλλοντος κ. Γρηγόριαδης έγινε ενημέρωση του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί εκεί για αυτό που έγινε αναλύθηκε δηλαδή όλο το ιστορικό της υποθέσεως και  τονίστηκε πως θα πρέπει να εφαρμοσθούν τα πρωτόκολλα κατεδάφισης.

«Θα συνεχίσουμε και με άλλες δράσεις που στόχο θα έχουν την καθαίρεση  των αυθαίρετων κατασκευών», τόνισε ο κ. Γρηγοριάδης.

«Συγκεντρωθήκαμε στην περιοχή για να διαμαρτυρηθούμε για την αυθαίρετη κατασκευή που είναι στην περιοχή. Είναι μια τεραστίων διαστάσεων κατασκευή που προσβάλει την εικόνα του νησιού μας,. Ως πολίτες δεν θα αφήσουμε να γίνει αυτό. Έχει καταστρέψει μέρος της παραλίας και φυσικό περιβάλλον. Θα γίνουν όλα τα απαραίτητα για να κατεδαφιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες», δήλωσε εκ του συλλόγου Riches  ο κ. Χρήστος Μαλλιάρακης.

Στην συγκέντρωση το ΜέΡΑ 25 εκπροσώπησε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος κ. Θανάσης Μπαράκας.

Σημειώνεται πως το ΜέΡΑ 25 έχει καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για το θέμα και πολύ σύντομα θα …επανέλθει.

Η ενημέρωση των πολιτών έγινε από τον κ., Γρηγοριάδη τον κ. Νίκο Φραζή από την κίνηση πολιτών από τη Νότια Ρόδο και τον κ. Χ Μαλιαράκη .

Φωτογραφίες Χρήστος Μαλλιαράκης  Σύλλογος Riches 

 1,491 total views,  2 views today