Τραπεζικό λογαριασμό ανοίγει η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της Ελλάδας, για στην αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών και όπως ανακοίνωσε, θα καταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, η συντονιστική καλεί όλους τους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας και όλους τους δικηγόρους, να συνδράμουν οικονομικά, στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Επίσης, ο πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, Χρ. Κληρίδης, προανήγγειλε την οικονομική συνδρομή των Κυπρίων δικηγόρων στην πρωτοβουλία της ολομέλειας και τη συμμετοχή αντιπροσωπείας στις διαδικασίες αναδάσωσης.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της συντονιστικής έχει ως εξής:

Η συντονιστική επιτροπή της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε έκτακτα σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, με την συμμετοχή και του προέδρου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χρ. Κληρίδη, προκειμένου να συζητήσει τους τρόπους συμβολής του δικηγορικού σώματος στην αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Πατρίδα μας βιώνει μία ανυπολόγιστη εθνική και οικολογική καταστροφή, λόγω των πυρκαγιών που κατακαίουν μεγάλο μέρος της χώρας, με τεράστιες επιπτώσεις στη ζωή των πολιτών, στο περιβάλλον, στην οικονομία και στο μέλλον των επόμενων γενεών.

Πηγή: iefimerida.gr

 335 total views,  2 views today