Το 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 20 και 21 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

Σκοπός των διοργανωτών, είναι η θεσμοθέτηση Διεθνών Συνεδρίων που θα διαπραγματεύονται τη διάδραση μεταξύ Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού και θα προσελκύουν επισκέπτες (Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και γενικότερα επαγγελματίες του τουρισμού) απ’ όλο τον πλανήτη.

Τα Συνέδρια Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού αποτελούν πρωτοβουλία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου και του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Σκιαδόπουλος.
Το 2ο Συνέδριο είχε συν διοργανωθεί τον Οκτώβριο του 2017 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και με επιμέλεια του ηλεκτρονικού περιοδικού Archisearch και της εταιρίας παραγωγής Design Ambassador προσελκύοντας περισσότερους από 500 συνέδρους.
Μεταξύ των ομιλητών στην προηγούμενη διοργάνωση ήταν εκπρόσωποι από διεθνούς φήμης Αρχιτεκτονικά Γραφεία απ’ όλο τον κόσμο όπως Zaha Hadid, UNStudioMKV Design αλλά και οι διεθνούς φήμης επιμελητές τέχνης του Μουσείου Design στο Λονδίνο και Διεθνών Αλυσίδων Ξενοδοχείων Double Decker.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό με προεγγραφή στην σύνδεση που θα αναρτηθεί σύντομα και εδώ και στην ιστοσελίδα του συνεδρίου/

 574 total views,  2 views today