Ανανέωση:

Το 13ο Τακτικό της Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30/11-1/12 ετοιμάζει η ΝΔ. Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοινώθηκαν τα μέλη της ΝΔ που θα στελεχώσουν την Οργανωτική Επιτροπή, με πρόεδρο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Η πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής θα γίνει αύριο το μεσημέρι.

«Η Νέα Δημοκρατία εισέρχεται στην περίοδο προετοιμασίας του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της. Το Συνέδριο είναι το βήμα όπου το κόμμα και η κοινωνία έρχονται σε επαφή, ανταλλάζουν ιδέες και προβληματισμούς, γεγονός αναγκαίο ειδικά σήμερα που η Νέα Δημοκρατία έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.

Το κόμμα μας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός οργανισμός και επιδιώκει να είναι ανοιχτό προς τους πολίτες αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού, επιδιώκοντας να εκφράσει τους προβληματισμούς τους αλλά να δώσει και λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα.

Με αυτό το σκεπτικό το Συνέδριό μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ Κυριάκου Μητσοτάκη, συγκροτείται η Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας με τα ακόλουθα στελέχη :

Πρόεδρος, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Ευρωβουλευτής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Μέλη: Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Στεργίου,

ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλος Μαρινάκης,

ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Τάσος Γαϊτάνης,

ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας κ. Βασίλης Φεύγας,

ο Γραμματέας Οργανωτικού – Διευθυντής Γραφείου Προέδρου κ. Στέλιος Κονταδάκης,

η Διευθύντρια Επικοινωνίας Προέδρου κα Κύρα Κάπη,

ο Σύμβουλος Προέδρου κ. Θανάσης Νέζης

και ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Γιάννης Μπρατάκος.

Το Συνέδριο θα γίνει το Σάββατο 30/11/2019 και την Κυριακή 1/12/2019 στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

Η πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του κ. Ε. Μεϊμαράκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος».

Πηγή : Πρώτο Θέμα

 154 total views,  2 views today