300.000 στην Κάλυμνο για τις ζημιές από την κακοκαιρία

175

Ποσό ύψους 300.00 Ευρώ θα δοθεί  στο Δήμο Καλυμνίων από νέα χρηματοδότηση έργων, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες. Αυτό υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση την οποία υπογράφουν η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Έφη Χαραλαμποπούλου και ο  πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Καλύμνου Αγγελος Καλαθιανάκης.

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας η Κυβέρνηση στέκεται έμπρακτα δίπλα στους πολίτες, στηρίζοντας άμεσα τους Δήμους που επλήγησαν από θεομηνίες και φυσικές καταστροφές. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και η προστασία της ζωής και της περιουσίας τους. Στηρίζουμε τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να ενισχύουμε τους Δήμους της Κρήτης για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό. Στεκόμαστε δίπλα στην Αυτοδιοίκηση στην πράξη, όποτε και για όσο χρειάζεται.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να παρέχει   στήριξη προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Δήμους που έχουν πληγεί από πρόσφατα καιρικά φαινόμενα μέσω της οικονομικής ενίσχυσης συνολικού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ σε έξι (6) Δήμους της Χώρας.Με την υπογραφή των Υπουργικών Αποφάσεων από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, στο πλαίσιο του Προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ  θα δοθούν  , μεταξύ και άλλων Δήμων της Χώρας μας   300.000 ευρώ  και στο Δήμο Καλυμνίων του Ν. Δωδεκανήσου .

Για τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας(Δ.Ε.Ε.Π) Δωδεκανήσου Ν.Δ.

           Η Πρόεδρος 

Ευτυχία Γ. Χαραλαμποπούλου 

        Για τη ΔΗΜΤΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ    

           Ο Πρόεδρος 

                   Άγγελος Καλαθιανάκης