Αυξήθηκε και άλλο ο αριθμός των ατόμων που νοσηλεύονται με κορονοϊό στο νοσοκομείο της Ρόδου, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων.

Όπως στον Sky ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης  με κορονοϊό νοσηλεύονται 42 άτομα.

«Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, με πολλά κρούσματα και μεγάλη διασπορά . Όλοι πρέπει να εφαρμόσουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας. Να μην ξεγελιόμαστε από τις καλές καιρικές συνθήκες. Όσοι είναι ανεμβολίαστοι να βλέπουν την εξέλιξη και να πράξουν αναλόγως γιατί  το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να προφυλαχθούμε» , δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Ρόδου- Καρπάθου.

Σε ότι αφορά τη νόσηση και τα συμπτώματα ο διοικητής του Νοσοκομείου  Ρόδου τόνισε πως εξαρτάται από τον κάθε ανθρώπινο οργανισμό και το αν έχει εμβολιαστεί.

«Οι εμβολιασμένοι περνούν πολύ ελαφριά τη νόσο. Στο νοσοκομείο έχουμε ασθενή που είναι διασωληνωμένος και άλλους ανθρώπους που έχουν νοσήσει. Νοσηλεύουμε 42 άτομα. Ο αριθμός δεν είναι μικρός και αποτελεί το  αποτύπωμα των κρουσμάτων που έχουμε. Όλοι πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί», είπε ο κ. Ρουμάνης.

Σε  κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρόδου με κορονοϊό  είναι δύο άτομα.

Ο κ. Ρουμάνης τόνισε πως στο νοσοκομείο της Ρόδου γίνονται περισσότ ερα από 300 μοριακά τέστ καθημερινά.

Σε ερώτηση  για τους εμβολιασμούς που δεν προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς ο κ. Ρουμάνης δήλωσε:

«Οι εμβολιασμοί κινούνται πλέον με αργούς ρυθμούς παρότι υπάρχουν   δυνατότητες. Μην ξεχνάμε πως γίνονται εμβολιασμοί στα σημεία που έχουν από την αρχή γίνονται εμβολιασμοί κατ οίκον αλλά και στα ξενοδοχεία»

 960 total views,  2 views today