Ανανέωση:

Η ανικανότητα στην επίλυση προβλημάτων ή η μεθόδευση για να κάνουν τις δουλειές τους με υπόγειες διαδρομές δεν βολεύει να υπάρχουν Μέσα Ενημέρωσης που έχουν άποψη, αντίθετη άποψη και άλλη από τη δική τους γραμμή!

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Ούτε πήραμε, ούτε τα …παίρνουμε. Αν βρούνε έστω και ένα ευρώ να έχει έρθει από Δημόσια Ταμεία στην επιχείρηση του sky ή ένα ευρώ από ιδιώτες όχι για διαφήμιση, τότε θα υποταχθούμε και θα φωνάζουμε ζήτω στον μεγάλο τους …Μανιτού!

Κι ας μην μιλά τώρα και η μαϊμού του …Κόβα: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, έλεος δηλαδή και λίγο τσίπα δεν βλάπτει.

Εδώ είμαστε: Από το 1992 υπηρετούμε αντικειμενικά τον τόπο και περάσαμε πολλά για να μην έχουν να μας λένε τα …ποντίκια! Ούτε από τα ταμεία του ΚΕΛΠΝΟ περάσαμε, ούτε διορισμούς ζητήσαμε. Ηρεμήστε και δείτε τα θέματα του τόπου, τα άλλα είναι για να ζαλίζεστε μόνοι.

ΥΓ. Μην τολμήσετε να αρχίσετε τα γνωστά κόλπα με τη συκοφαντία γιατί είμαστε πανέτοιμοι και για σας και για τους …πληροφοριοδότες σας!

 148 total views,  2 views today