7 νέα οχήματα και μηχανήματα έργου στη ΔΕΥΑΚ

177

Ενισχυμένη σε εξοπλισμό, εκσυγχρονισμένη στις λειτουργίες της, ισχυρή στις δράσεις και διεκδικήσεις, η ΔΕΥΑ Κω υλοποιεί τον προγραμματισμό της για την στήριξη της τοπικής οικονομίας και των συνδημοτών μας.

Σήμερα, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Ζαχαρός παρουσίασαν τα επτά (07) νέα οχήματα που ενισχύουν το στόλο της, συνολικής δαπάνης 322.648€, που καλύφθηκε από ίδιους πόρους της επιχείρησης.

Για πρώτη φορά η ΔΕΥΑΚ μετά από πολλά χρόνια απόκτησε μηχανήματα έργου.

 

 

Έναν φορτωτή εκσκαφέα με συμπληρωματικά εξαρτήματα για την εκτέλεση διαφορετικών εργασιών (όπως: σφυρί, δύο κουβάδες διαφορετικού  διαμετρήματος, παλαιτοφόρο) και έναν υδροστατικό φορτωτή πλάγιας ολίσθησης BOBCAT.

Παράλληλα, συμπλήρωσε τον στόλο αυτοκινήτων με δύο ημιφορτηγά διπλής καμπίνας, δύο ημιφορτηγά μονής καμπίνας και ένα κλειστό ημιφορτηγό τύπου VAN.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, με σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα, εκσυγχρονίζει την επιχείρηση για την αύξηση της παραγωγικότητας, για τη βελτίωση της ποιότητας έργου, σε σύγχρονες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους.

Με προγραμματισμό για μεγάλα έργα σε όλο το νησί, ενισχύει τις υποδομές και στηρίζει την ανάπτυξη του τόπου μας.

Παράλληλα, υλοποιεί καθημερινά, έργα με αυτεπιστασία που αντιμετωπίζουν προβλήματα των συνδημοτών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Η ΔΕΥΑΚ συνεχίζει στην ίδια πορεία. Επιπλέον προσθήκη νέων οχημάτων και μηχανημάτων αναμένεται και μέσα στο 2022.