Απτόητος ο κλήρος στην Κάλυμνο, αφού παρά τα 57 κρούσματα κορωνοϊού σε λιγότερο από μία εβδομάδα στο νησί, και παρά τα κλειστά σχολεία, με τον κίνδυνο να ελλοχεύει, ώστε να ξαναμπεί στο “κόκκινο” με σκληρότερα μέτρα, σήμερα οι ιερείς προεξάρχοντος του ιδίου του Μητροπολίτη Καλύμνου, Λέρου και Αστυπαλαίας κ. Παίσιου, λειτούργησαν σε τρεις εκκλησίες στη Χώρα, για την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους!

Υπενθυμίζεται ότι η διασπορά των κρουσμάτων στο νησί των σφουγγαράδων ξεκίνησε από τη μαζική προσέλευση των πιστών στους ναούς τα Χριστούγεννα από τον Πρόδρομο στη Χώρα και αυτή τη φορά η διασπορά του ιού ήταν από την Παναγιά.

Όχι μόνο τελέσθηκε σήμερα η Θεία Λειτουργία και δεν περιορίσθηκαν εκεί, αλλά έγινε κανονικά και η λιτανεία στη χάρη του Αγίου Χαραλάμπους, όπως διαπιστώνετε και από τις σχετικές εικόνες.

ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑ-Ninja

Την ίδια στιγμή, απτόητος συνεχίζει να προκαλεί και ο ιερέας Μιχαήλ Κουκουβάς, ο οποίος προ ημερών ετέθη σε δίμηνη αργία από τον Μητροπολίτη Καλύμνου, Λέρου και Αστυπαλαίας κ. Παίσιο και με κλείσιμο της ενορίας που λειτουργούσε στον Άγιο Αθανάσιο επ’ αόριστον, συνέχισε να λειτουργεί παρά τις υποδείξεις το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, μέχρι που επενέβη η Αστυνομία και έπεσαν τα πρόστιμα στον ίδιο και στους κατοίκους υποστηρικτές του που συγκεντρώθηκαν στο ναό.

Τώρα ο ίδιος, γνωστός αρνητής της μάσκας, με επιστολή του προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλύμνου ζητάει να μπει στο νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς προφυλάξεις έναντι του κορωνοϊού, για να κοινωνήσει τους πιστούς, μετά από διαδικτυακή πρόσκληση που δέχθηκε από πιστούς υποστηρικτές του και μάλιστα τονίζει ότι θέλει και τηλεοπτικές κάμερες για να καταγράψουν το γεγονός από το Mega!!!

Αναλυτικά η επιστολή του:

ΠΡΟΣ : Διεύθυνση Νοσοκομείου Καλύμνου.

Μετά από διαδικτυακή πρόκληση αδερφών….

Παρακαλώ να μου επιτρέψετε να εισέλθω στους θαλάμους covid 19 του Νοσοκομείου Καλύμνου, για να κοινωνήσω το Σώμα και Αίμα του Χριστού μας, εις τους ασθενείς αδερφούς μας, εισερχόμενος χωρίς θερμομέτρηση, χρήση μάσκας και χωρίς να γίνει τεστ κατά την είσοδο και έξοδο μου από το Νοσοκομείο, για ευνόητους λόγους….
Αφού τους κοινωνήσω, παρακαλώ προς θέασιν όλων των Ελλήνων, να καταλύσω (φάγω), το υπόλοιπο του Τιμίου Σώματός και Αίματος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού από το Άγιο Δισκοπότηρο !!!
Παρακαλώ να προσκληθεί το MEGA TV !!!
Ευχαριστώ πολύ.
Αναμένω την συγκατάθεση σας!!!

ιερέας Μιχαήλ Κουκουβάς

εφημέριος Αγίου Αθανασίου Καλύμνου

Δείτε σημερινές φωτογραφίες του Μανόλη Μέρη με κλήρο και λαό στην Κάλυμνο να τιμούν την μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους

 716 total views,  2 views today