Ανανέωση:

Σε δυσθεώρητα ύψη ανέβασε ο ανταγωνισμός τις τιμές για τις θέσεις σε παραλίες της Ρόδου, ενώ απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο διαγωνισμό που διεξήχθη εν μέσω αντεγκλήσεων στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Ένταση και προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των επαγγελματιών που πήραν μέρος στους διαγωνισμούς.

Φθάσαμε στο σημείο επιτηδευματίας να χρειαστεί να «κτυπήσει» το πόστο του με το τίμημα να φτάνει στις 80 χιλ ευρώ προκειμένου να το κατοχυρώσει! Οι τιμές ανέβηκαν υπερβολικά σε κάποιες περιπτώσεις (Πρασονήσι, Κολύμπια κλπ) προσεγγίζοντας ποσά που δεν πρόκειται ποτέ να αποσβέσουν, ιδιαίτερα με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στον τουρισμό.

Οι επιτηδευματίες υποστηρίζουν ότι εμφανίστηκαν ανταγωνιστές με μοναδικό στόχο να ανεβάσουν την τιμή, ενώ ενδεχομένως δεν τηρούσαν και όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Τα έσοδα των επιτηδευματιών που δραστηριοποιούνται στις παραλίες δεν είναι μεγάλα, ενώ  απορίας άξιον είναι πως θα βγουν τα έξοδα.

Σημειώνεται ότι στο διαγωνισμό χρειάστηκε -μετά από πολλά χρόνια ηρεμίας- να επιταχτεί η αστυνομία για την τήρηση της τάξης. Κι όλα αυτά σε μια χρονιά που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και λόγω πανδημίας παραμένει άγνωστη η εξέλιξη της.

 3,244 total views,  4 views today