Δεν έμεινε χωρίς απάντηση η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την παράταξη του κ. Αντώνη Καμπουράκη. Η παράταξη του κ. Φώτη Χατζηδιάκου Ρόδος Δύναμη Πολιτών πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε υπογραμμίζοντας ότι οι εριστικές και κενές περιεχομένου δηλώσεις , χωρίς συγκεκριμένες και σαφείς προτάσεις δεν μπορούν να αποτελέσουν έδαφος πολιτικής αντιπαράθεσης.

«Εάν όμως θέλετε πράγματι να “σώσετε” αυτόν τον τόπο, όπως συνεχώς διατείνεστε, θα ήταν προτιμότερο να διατυπώσετε ρεαλιστικές προτάσεις επί πραγματικών ζητημάτων και όχι να εκμηδενίζετε την προσπάθεια, τις δράσεις και τα έργα μας, με μοναδική αντιπρόταση τα όνειρα σας… και λόγια του αέρα.Το ότι αποφασίσατε ξαφνικά την προηγούμενη Πέμπτη να φωτογραφηθείτε στο Λιμάνι της Ρόδου, βγαίνοντας από την «γυάλα» και την «απομόνωση» του 20ου ορόφου, συνοδεία τριών λιμουζίνων, δεν αναιρεί το γεγονός ότι και ως πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων, ουδέποτε δείξατε ενδιαφέρον ή έστω επισκεφθήκατε το Λιμάνι της πόλης μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών»

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:


Σε απάντηση της δήθεν σκληρής ανακοίνωσης σας, σας καθιστούμε για άλλη μια φορά σαφές ότι οι εριστικές και κενές περιεχομένου δηλώσεις σας, χωρίς συγκεκριμένες και σαφείς προτάσεις δεν μπορούν να αποτελέσουν έδαφος πολιτικής αντιπαράθεσης.

Σε μια προσπάθεια να σας ενημερώσουμε (μολονότι βέβαια ουδέποτε ενδιαφερθήκατε να ενημερωθείτε), σας αναφέραμε μέρος των δράσεων και των αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Εάν δυσκολεύεστε να τις καταλάβετε αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Εάν όμως θέλετε πράγματι να “σώσετε” αυτόν τον τόπο, όπως συνεχώς διατείνεστε, θα ήταν προτιμότερο να διατυπώσετε ρεαλιστικές προτάσεις επί πραγματικών ζητημάτων και όχι να εκμηδενίζετε την προσπάθεια, τις δράσεις και τα έργα μας, με μοναδική αντιπρόταση τα όνειρα σας… και λόγια του αέρα.

Το ότι αποφασίσατε ξαφνικά την προηγούμενη Πέμπτη να φωτογραφηθείτε στο Λιμάνι της Ρόδου, βγαίνοντας από την «γυάλα» και την «απομόνωση» του 20ου ορόφου, συνοδεία τριών λιμουζίνων, δεν αναιρεί το γεγονός ότι και ως πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων, ουδέποτε δείξατε ενδιαφέρον ή έστω επισκεφθήκατε το Λιμάνι της πόλης μας.

Όσον αφοράτον απαράδεκτο χαρακτηρισμό των Ροδιτών ως «ιθαγενών» που εσείς ο ίδιος αποδώσατε, μην μας εμπλέκετε με τις προσωπικές σας απόψεις, τις οποίες εμείς καταδικάζουμε.

Τέλος δεν σας επιτρέπουμε να αναφέρεστε στο ύφος και το ήθος της παράταξής μας το οποίο γνωρίζει όλος ο Ροδιακός λαός. Φροντίστε να ελέγξετε το ύφος το ήθος, τα έργα και τις ημέρες των μελών της δικής σας παράταξης…