Μήνυμα ένωσης και της συνεργασίας όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως του Συνδυασμού που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι, να συνεργαστούν για το καλό της Λέρου ζητά ο νυν δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλλιας με αφορμή το δεύτερο γύρο των εκλογών.

Επίσης ο κ. Κόλλιας ζητά και τη διεξαγωγή debate με τον ανθυποψήφιο του για να μπορέσουν να σχηματίσουν άποψη καλύτερα οι πολίτες.

«Προτρέπω λοιπόν τον συνυποψήφιό μου να αποδεχθεί την πρόταση δημόσιου διαλόγου που του έγινε (Debate), ώστε ο ενημερωμένος πολίτης να σταθμίσει την ψήφο του και να κατανοήσει ακόμα καλύτερα τη διαφορά μεταξύ των προγραμμάτων και των θέσεων μας, την Παρασκευή 31.05.2019, σε όποιο μέσο ενημέρωσης επιθυμεί»

Στην σχετική ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει τα ακόλουθα:

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε εμένα και τον συνδυασμό “ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” καθώς και για τη συμβολή σας στη συντριπτική νίκη της 26ης Μαΐου 2019.

Με την παρούσα επιστολή στέλνω από άκρη σε άκρη της Λέρου το μήνυμα της ένωσης και της συνεργασίας όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως του Συνδυασμού που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι, να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας.

Σας ζητώ να υπερψηφίσετε τη δημοτική παράταξη “ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, αναλογιζόμενοι τις παρακάτω αλήθειες:

1. Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗ παράταξη και δεν οφείλουμε κομματικά γραμμάτια σε κανέναν γιατί μαχόμαστε για το καλό του τόπου μας και όχι των κομμάτων εξουσίας.

2. Δώσαμε μεγάλο αγώνα τα προηγούμενα χρόνια, για να βοηθήσουμε όλους τους δημότες που είχαν οικονομικά και κοινωνικά θέματα και βελτιώσαμε την καθημερινότητά του, όταν αυτοί που διεκδικούν την ψήφο σας ήταν ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟΝΤΕΣ.

3. Έχουμε στις τάξεις μας έμπειρους και ανιδιοτελείς ανθρώπους, που μπορούν να επιλύουν προβλήματα του δημότη, και όχι ανθρώπους που κοιτάνε την περιουσία τους, το προσωπικό τους ΟΦΕΛΟΣ, και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!

Προτρέπω λοιπόν τον συνυποψήφιό μου να αποδεχθεί την πρόταση δημόσιου διαλόγου που του έγινε (Debate), ώστε ο ενημερωμένος πολίτης να σταθμίσει την ψήφο του και να κατανοήσει ακόμα καλύτερα τη διαφορά μεταξύ των προγραμμάτων και των θέσεων μας, την Παρασκευή 31.05.2019, σε όποιο μέσο ενημέρωσης επιθυμεί.

Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς,
Μιχάλης Κόλιας